2777
2789
عنوان

واسش کادو نمیدونم چی بگیرم؟

39 بازدید | 4 پست

راستش من ۱۶ سالمه و بخاطر ی سری مشکل به خاطر اینکه بابام توی گوشیم چت منو دوست پسرمو دیده محدودیتم واسه بیرون رفتن ی کوشولو بیشتر شده ولی میتونم برم ببینم بعد ۸ فروردین تولد دوستت پسرم بود چون مسافرت بود نتونستم ببینمش بعدشم همین قضیه‌ بابام و مامانم و اینکه یبار ازش خواستم بریم بیرون البته‌اون موقع کادویی هم نگرفتم ولی بهش گفتم گفت بخاطر قضیه‌مامانت اینا یکم صبر کنیم نریم بیرون تا اعتمادشون جلب شه بهتره حالا موضوع اینه نمیدونم واسه تولدش چی بگیرم ؟ کافه ببرمش؟ یا تو‌پارک؟ خودم پارک رو بیشتر دوس دارم. کیک بگیرم؟ یا چون تولدش تموم شده فقط کادو بدم؟ نمیدونم‌حس عذاب وجدان دارم وقتی هیچکار نکردم. ولی بهش پیام تبریک و ویدیو و پیامای طولانی و دردو دل اینا کردما ~تروخدا بگین~ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سن کمت 

ببین اینجا همه معمولا ۲۰ به بالا خیلی بچه های مثبت و اینان ولی در کل اره شاید سنم‌ کمه ولی تاپیک نذاشتم که واسه سنم نظر بدی اگ دوست‌داشتی تو ک‌تاپیکمو خوندی چرا فق سنمو در نظر گرفتی؟