2777
2789
عنوان

اقدامی های فروردین 96💖سال نو با انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3562 بازدید | 349 پست
من نمی دونم چرا از الان دل درد شبیه پریود دارم. شکمم هم یکم منقبض میشه چند ماه بود که بی علائم پری میشدم.یهو می دیدم تشریف آورده
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
من ماه دوم اقدامم.ماه پیش خیلی ناراحت شدم که اقدامم بینتیجه بود.این ماه کلوموفین و متفورمین میخورم.سی و پنج سالم هست میترسم مامان نشم.امروز روز شش پری هست.کیت تخمک گذاری گرفتم منتظرم از روز نهم امتحان کنم تا روز تخمک گذاریم مشخص بشه و همون روز اقدام کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که این ماه نتیجه می گیری مرسده جان
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
مهدیه ...... 31 ساله ...... یه پسر 4 ساله _یه سقط 9 هفته ...... آخرین پری 2 فروردین مرسده ...... 35 ساله ......بارداری دوم _ یک سقط 6 هفته ...... 2 ماه اقدام