دوستان عزیزی که تو ماه اول سال 96 اقدامتون رو شروع کردین،بیایین به هم انرژی مثبت بدیم.
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
1. مهدیه ...... 31 ساله ...... یه پسر 4 ساله _یه سقط 9 هفته ...... آخرین پری 2 فروردین 2. مرسده ...... 35 ساله ......بارداری دوم _ یک سقط 6 هفته ...... 2 ماه اقدام 3. دلسا..... ۲۸ ساله.....بارداری اول _ دو سال و نیم اقدام 4. بامزی...... ۱سقط تو۸هفته ...... ماه اول اقدام 5. مامان هدیه ...... 34 ساله ...... 6 ماه اقدام
20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
مرسده جون مردا اکثرا میگن بچه نمی خوان ولی تا بشنون حامله ای از این رو به اون رو میشن
دوستان من اولین ماهی هستش که اقدام کردم موعد پریودم ۲۲ فروردین هستش سیکلم ۲۸ روزه اس...۱۴ ام آز دادم که با بتای۰.۴ منفی بود ...دیروز بی بی چک زدم هم منفی بود البته فکر کنم واسه دوتاشون زود بود...دل درد دارم قشنگ زیر نافم..دو سه شب دردش شدیده که باعث میشه شب نتونم راحت بخواهم...خیلی دمای بدنم بالا میره...امروز خدا رو شکر درد شکمم خیلی کم تر بود نسبت به چند روز قبل...رفتم دکتر هم بابت این درد ...دارویی نداد گفت شاید باردار باشی بذار موعدت بگذره بعد آزمایش بده