2777
2789
فکر کنم من بودم من درد و دل کردم

بله فهمیدم وقتی خوندم حدس زدم شمایید چشم اگر لایق باشم دعاگوتون هستم

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 1000 تا صلوات هزینه ش چقدر میشه؟ 

بخدا اصلا تعیین نمیکنم ھررررچی خودتون دوست داشتید بدید

1400صلوات ھدیہ ب موسی بن جعفر ھم خیلی مجربہ اگہ دوست داشتید،باز ھرختمی ھدیہ ب ھرشھید یا معصومی گفتید من چشم میذارم،فقط درخواست بدید شخصی بگید🌹🌹🌹

ببخشید من یک سوال دارم من تست مزاج دادم زد سرد . تر یعنی بلغم ولی من گرمی که می‌خورم تبخال میزنم تست ...

تست درست بوده کبدتون گرمه 

مزاج اعضای رئیسه بدن (کبد، ریه، قلب، مغز) میتونه متفاوت ازمزاج غالب بدن باشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بببخشید سوال زیاد میپرسم ولی فرق شما با کسانی که استخدامی هستند چیه اخه من فکر میکردم همه از اول شرو ...

نه عزیزم 

فرق ما اینه که ما از طریق کنکور وارد دانشگاه شدیم و لیسانس نداریم با همون دیپلم قبول شدیم استخدامی ماده ۲۸ با لیسانس وارد میشن ما ۴ سال درس میخونیم اونا ۱ سال ما برامون تو دوران تحصیل سابقه و بیمه هست اون استخدامی ها نه طی اون ۱ سال یه مبلغی پول میدن و براشون سابقه و بیمه تو اون ۱ سال حساب نمیشه بعد دانشگاه همه چی مثل همه دیگه 

من دانشجوی آموزش ابتدایی هستم عزیزم

سلام بفرمایید

من دکتر طب سنتی گفته حرارت کبد دارم و دکتر داخلی گفته کیست کبد ...حالا موهام ب شدت میریزه چهرم هم ژولیده کدر شده 😐بیشتر چهرم برام مهمه حالا جدیدا لک آورده غوز بالاغوز ...بنظرتون چیکار کنم برا پوست 

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
خیلی ممنون

🙏🙏🙏

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
ایتا نداری ؟ آخه برای کسی میخواستم، بگم که خودش بهتون پیام بده صحبت کنه 

نہ من فقط نی نی سایتم،خواستید شخصیم بگید ک براشون چہ ختمی بذارم،یا ھمینجا بگید من برام فرق ندارہ،ختم خواستید درخدمتم🌹🌹🌹

من دکتر طب سنتی گفته حرارت کبد دارم و دکتر داخلی گفته کیست کبد ...حالا موهام ب شدت میریزه چهرم هم ژو ...

باید پاکسازی کبد انجام بدید 

برای راهنمایی ایتا پیام بدید با وویس توضیح بدم براتون 

shiraz62

باید پاکسازی کبد انجام بدید  برای راهنمایی ایتا پیام بدید با وویس توضیح بدم براتون  shir ...

ممنون گلم حتما 

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣