2777
2789
دعا کنید راضی به شاغل شدنم بشن

عزیزم شما بودین تو لینک ناشناس برام پیام گداشته بودین یا اشتباه گرفتم؟

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

درمانگر طب سنتی واصلاح مفاصل (سیاتیک، دیسک، آرتروز، فلجی و....) 

ببین من زانوهام و پاشنه پام به شدت درد می‌کنه دکتر گفت که کشگک سر زانو آسیب دیده و غضروفش از بین داره میره، چکار کنم بدتر نشه!

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران هستم .پای xنیست پاهاش راسته .دکتر گفت زاویه پاهاش از لگن درست نیست .زانو و مچ پاهاش کامل راسته ...

shiraz62

ایتا پیام بدید بهم اونجا بهتون بدم 

یه عکسم ازپاهاش بگیر برام بفرست

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
درمانگر طب سنتی واصلاح مفاصل (سیاتیک، دیسک، آرتروز، فلجی و....) 

سلام سوال بپرسم در مورد کبد گرم 😐

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
ببین من زانوهام و پاشنه پام به شدت درد می‌کنه دکتر گفت که کشگک سر زانو آسیب دیده و غضروفش از بین دار ...

اصلاح مفاصل باید انجام بدید 

بگید کدوم شهرید شماره درمانگر بدم 

فقط ایتا پیام بدید

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
پیش متخصص گوش و حلق و بینی خیلی خوب هم رفتم گفت چیزی نیست😐

پس همون تل هست تل گیری بشید

سلام سوال بپرسم در مورد کبد گرم 😐

سلام بفرمایید

حقوق بگیر از همسر شغل خانه دار   

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
بخدا باردارم نمیتونم فقط این ختم رو 40روز باید روز خواندہ بشہ از طلوع تا غروب این40روز ھییییچ گناھ ...

ممنون که توضیح دادی. در مورد حاجت روایتش شنیده بودم ولی نمیدونستم چطور میخونن.

مهندسم  البته برنامه نویس

چه زبونی

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.