2777
2789
درمانگر طب سنتی واصلاح مفاصل (سیاتیک، دیسک، آرتروز، فلجی و....) 

ببین دختر من ۵.۵سالشه موقع راه رفتن پاهاش رو رو به داخل می‌زاره متخصص ارتوپد بردم گفت مشکل از لگنش هست و تا دوازده سالگی احتمال داره خوب بشه.از نظر طب شما درمان داره؟واقعا نگرانش هستم.

دکتر گفت قبلا وسیله برای پاهای این بچه ها درست میکردن که الان دیگه منسوخ شده.حالا موندم چیکار کنم برای بچه م؟

اسی جان  دیدم نایب میشید  بعد ختمها را اعلام‌میکنید دیگران  انجام بدن ! ایا درست ح ...

نہ عزیز،ختم ھایی ک نائب میشم رو فقط خودم میخونم ب ھمین ماہ مبارک قسم،یوقت یکی ازم کمک خواستہ باشہ ختم براش پخش کنم تاپیک میزنم پخش میکنم،کسی ک نائب میشہ خودش باید کلا ختم ھا رو بخونہ گردن خودشہ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تول دارید باید برید پیش تل گیر  یبوستم باید برطرف کنید باماساژ  هرشب روغن بادام شیرین ...

عزیزم منم گاهی. گوشم تیر میندازه و خیلیی خلط دارم خلط چرکی دکتر رفتم چرک خشک کن خوردم ولی تاثیری نداشته پارسال تابستون همینطوری بودم که مریض شدم خیلی دارو خوردم خلطم و بوی بد رفع شد ولی الان دوباره 

ببین دختر من ۵.۵سالشه موقع راه رفتن پاهاش رو رو به داخل می‌زاره متخصص ارتوپد بردم گفت مشکل از لگنش ه ...

نه گلم باید اصلاح بشه مفصل زانوش ازلگن نیست از زانوئه به اینا میگیم پاهای xهم باید اصلاح لگن بشه هم مفصل زانو اصلاح بشه 

کدوم شهرید شماره درمانگر بدم تماس بگیرید 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
در مورد چله حق شناس کمی برام میگی 

بخدا باردارم نمیتونم فقط این ختم رو

40روز باید روز خواندہ بشہ از طلوع تا غروب

این40روز ھییییچ گناھی نباید بکنی

بین ختم اصلا نباید با کسی حرف بزنی

۱_اول ۱۰۰ الله اکبر 
۲_بعدش سلام ولعن و یکبار
۳_حالا ازاول زیارت  عاشورا بخون تا سرسلام ولعن 
۴_و دورکعت نماز زیارت بخوان
۵_بعدش دوباره ازاول شروع کن 
۶_۱۰۰ الله اکیر 
۷_زیارت عاشورا رو بخون رسیدی به
 ۸_سلام ولعن را ۱۰۰بارتکرار کن
هرکدام ۱۰۰بار بخوان و تااخر زیارت
۹_اخر زیارت بعد از سجده دوباره دورکعت نماززیارت

عزیزم منم گاهی. گوشم تیر میندازه و خیلیی خلط دارم خلط چرکی دکتر رفتم چرک خشک کن خوردم ولی تاثیری ندا ...

احتمالا لوزه دارید و تل گیری باید بشید 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
فرهنگیان؟ اخه فرهنگیان که از همون اول شروع به کاره

بله فرهنگیانم حقوق از همون اول میدن اما از همون اول نمیری مدرسه درس بدی که باید یاد بگیری که ۴ ساله هست برای کسایی که استخدامی قبول میشن ۱ ساله 

معلم و کارشناس آموزش.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

نه گلم باید اصلاح بشه مفصل زانوش ازلگن نیست از زانوئه به اینا میگیم پاهای xهم باید اصلاح لگن بشه هم ...

تهران هستم .پای xنیست پاهاش راسته .دکتر گفت زاویه پاهاش از لگن درست نیست .زانو و مچ پاهاش کامل راسته .

لطفا شماره درمانگر خوب و کار بلد بدید مراجعه کنم.

بله فرهنگیانم حقوق از همون اول میدن اما از همون اول نمیری مدرسه درس بدی که باید یاد بگیری که ۴ ساله ...

بببخشید سوال زیاد میپرسم ولی فرق شما با کسانی که استخدامی هستند چیه اخه من فکر میکردم همه از اول شروع به کار میکنند 

حالا خانم معلم چی هستین😂💚