2777
2789
تست درست بوده کبدتون گرمه  مزاج اعضای رئیسه بدن (کبد، ریه، قلب، مغز) میتونه متفاوت ازمزاج غالب ...

سلام وقتتون بخیر همسرم کبد چرب داره چی بخوره ک خوب بشه ؟ با قرص ک اصلا خوب نشدن

سلام بفرمایید

سلام عزیزم من جدیدا خیلی زود تعریق میکنم و گرمم میشه جوش هم تازگیا میزنم صورتم  لاغرم و هیچ جوره چاق نمیشم یعنی باید خیلی بخورم که اشتها ندارم کف دست و پامو اکثر مواقع سرد هست چیزای خیلی شیرین هم اصلا دوست ندارم میشه بگید طبع من چیه و چیکار کنم متعادل بشه و چاق بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم حتما 

🙏

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
سلام وقتتون بخیر همسرم کبد چرب داره چی بخوره ک خوب بشه ؟ با قرص ک اصلا خوب نشدن

سلام 

ریشه زرشک کوهی چهل روز ناشتا بجوشونن بخورن 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
سلام عزیزم من جدیدا خیلی زود تعریق میکنم و گرمم میشه جوش هم تازگیا میزنم صورتم  لاغرم و هیچ جور ...

اینجوری که نمیتونم قطعا بگم طبعتون چیه و طبابت کنم 

احتمالا غلبه ی صفرا دارید 

و کم خونی 

عکس زبان باید ببینم 

سلام به نظر شما طب سنتی در تعیین جنسیت موثر هست؟

صد درصد نه ولی موارد موفقی داشتیم 

اینجوری که نمیتونم قطعا بگم طبعتون چیه و طبابت کنم  احتمالا غلبه ی صفرا دارید  و کم خونی ...

بله کم خونی دارم زبانمو اکثر اوقات سفید هست نه خیلیا ولی یه حالت ماله سفید داره مخصوصا وقتی غذای سرد میخورم 

یه مدت شیره انگور خوردم چاق شدم با قرص اهن البته دکتر گفته بود 

بخدا اصلا تعیین نمیکنم ھررررچی خودتون دوست داشتید بدید 1400صلوات ھدیہ ب موسی بن جعفر ھم خیلی مجربہ ...

سلام شما ختم برمیدارید؟؟؟اگه نیتم بشه هدیه خوبی بهتون میدم 😔😕

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣