2777
2789
عنوان

بخدا دیگه خسته شدم از نگرانی چرا دنبا نمیاد دیگه گریم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 46 پست

بهترین راهش همون نزدیکی و بعد ماساژ نوک پستانهاست که باعث ترشح هورمونی میشه که تو زایمان موثره

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

ببین من سر زایمان اولم کیسه آبم پاره شد توی ۳۸ هفته برای دومی رفتم خصوصی اصلا درد نداشتم اما دکتر گفت چون بچه ی اول ۳۸ بوده اینم باید ۳۸ زایمان کنی بدون درد رفتم با آمپول فشار زایمان کردم پیگیر باش ممکنه بچه پی پی کنه برو سرو صدا کن بزار بستریت کنن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
عزيزم انشالا به زودي بياد بغلت😍 وزن بچه چقدره؟ميدوني كه روزاي اخر وزنگيريشون خييييبلي ببشتر ميشه ...

مال من ۲۶۰۰ بود هفده روزش بود بردم بهداشت گفتن ۲۹۰۰

چیکار کنم بیشتر وزن بگیره خیلی کوچولو هه

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
امیدوارم به حق این شبا سریعتر سلامتیت رو به دست بیاری 

پیاده روی آروم کن بهترین کار من خواهرم و زنداداشم باهمین روش که دکترش گف پیاده روی کن منو مامانم شب زنداداشمو بردیم کلی آروم پیاده روی کرد صب نشده دردش گرفت زایمان کرد راحت و زود

مال من ۲۶۰۰ بود هفده روزش بود بردم بهداشت گفتن ۲۹۰۰ چیکار کنم بیشتر وزن بگیره خیلی کوچولو هه

از هردو سینه شیر بده بزار یه سینه که خالی شد از اون یکی بده چون ۱۰ دقیقه ی اول شیر رقیقه که حکم آب رو داره بعداز اون شیرغلیظه که باعث وزن گیری میشه متخصص اطفال به من گفتن عزیزم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
از هردو سینه شیر بده بزار یه سینه که خالی شد از اون یکی بده چون ۱۰ دقیقه ی اول شیر رقیقه که حکم آب ر ...

باشه ممنون عزیزم 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
ایشالا الان قرآن به سر میخوام بگیرم برات دعا میکنم

ممنون منم از خدا میخوام بچت صحیح و سالم بدنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشی آمین یا رب العالمین😘

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا