2777
2789
عنوان

بخدا دیگه خسته شدم از نگرانی چرا دنبا نمیاد دیگه گریم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بزار ۴۰ هفته ات بشه بعد برو

بچه تو ۲۰‌روز اخر وزن‌میگیره

بعدم‌ دنیا بیاد دیگه خواب نداری

تا تو شکمت هرچقدر میخوای بخواب میتونی هرجا میخوای بری وتوشکمت حملش‌کنی

ان شاالله به سلامتی دنیا میاد و صحیح و سالم میاد بغلت بحق این شب عزیز

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

رشد بچه هفته های اخر بیشتر میشه نگران نباش 

دکتر هستن ادم عادی نیستن که

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

اسی تا میتونی پیاده روی کن من سه روز لک قهوه ایی داشتم چهل هفتم بود دردام  نمیومدن شب صبح ظهر عصر یکسره پیاده روی کردم انقدر راحت زایمان کردم پنج ساعت درد داشتم  دیگه زایمان کردم 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

نوشابه گازدار بخوری زود بدنیا میاد اینو به خواهرم گفتنو سریع بچش بدنیا آومد،برای باردار شدن منم دعا کن میگن دعای باردارا زودی مستجاب میشه

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
بستریم نمیکنن لعنتیا میگن برو ....فقط میگن برو سونو هر سری 

ببین اگه دولتی میری برو سرو صدا کن شوهرت بگه اگه بلایی سربچه ام بیاد ازتون شکایت میکنم میترسن بستریت میکنن تا سرو صدا نکنی محل نمیدن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.