2777
2789
عزیزم این یه رسم غلطه  پدر منم به خاطر همین رسم وام گرفت خودش زیر قرض انداخت در حالی که منو شو ...

اخه پدر من داره ولی خودش نمیده 

حالا میگف اونم ۵ تومن ۵ تومن میدم اونم با منت

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

برا همسرت جا بنداز که هر چی بخرن لطفه وظیفشون نیست،

15 تومن خیلی هم کم نیست فقط ضروریا رو بخر،به نظر من از سرویس چوب فقط یه کمد بخر که برا گذاشتن لباس ها و وسایلش لازم داری،حتما کشو هم داشته باشه،تختش حالا حالا به کار نمیاد،وسایلی رو بخر که دو ماه اول حتما لازمت میشه بقیش رو به وقتش همسرت بخره،اسباب بازی و اینا هم که خیلی گرونه کمتر بخر

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایاممنونم که مارسم جهازوسیسمونی نداریم تاصبح سجده شکر

هرچی درتوان باشه میدیم ندادیم هم گله ای نیست

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
عزیزم ها خودتا ناراحت نکن من پدرم فقط 700ذاد 4سال پیش منم بقیشو خودم دادم پولشو وقتی ام زایمان کردم ...

عزمزمه پدر من با اینکه تواناییشو  داره ولی نمیده خودش

تازه ۱۵۰ ملیون داده واس برادرم ماشین خریده

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

ما هم رسم داریم ولی حتی یه بارم به خانوادم نگفتم دوست داشته باشن میدن دوستم نداشته باشنم نمیدن اصلا واسم مهم نیست وظیفه خودمو شوهرمه که بخریم ولی میدونم که می خوان بخرن هر چی بخرن دستشون درد نکنه 

اگه شوهر من اینطور میگفت من هزارتومنم نمیذاشتم پدرم بده 

شماکه رسم نداری درکم نمیکنی عزیزم

الان من سرم پایینه پیش شوهرم

همه اطرافم سیسمونی  درجه ۱ دادن 

خیلی خیلی کمه 

اره پول تخت و کمده

شوهرم  نارحت شده به گدا پول میده پدرت بگو اونم نمی‌خواهیم

این رسم فقط برای شما نیست متاسفانه همه جا هست منتها رو نده ب شوهرت

وظیفه شوهرته در واقع.ما هم رسم سیسمونی داریم منتها من خونوادم آنچنان چیزی نخریدن توقع هم اصلا نداشتم ب شوهرم گفتم خودش خرید

شما هر چیزی و با جزئیات ب شوهرت نگو.همون پونزده تومن و یواشکی پول میزاشتی روش خرید میکردید

مثلا تخت خریدید سه میلیون ب شوهرت بگو پنج میلیون شد.شوهرت و دخالت نده تو خرید لوازم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

من سال قبل برا بچه دوم خرید کردم نه تخت وکمد نه گهواره وروروک نگرفتم فقط صندلی ماشین کالسکه وچند دست لباس وچندتا قلم وسیله ضروری خریدم شد 18میلیون سه تا تیکه اسباب بازی خریرم شد یک میلیون وخورده ایی خیلی وسیله بچه گرونه به نطر من پول قبول نکن به مامانت بگو خودت بخر فقط موقع خرید باهات میام

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

من سال قبل برا بچه دوم خرید کردم نه تخت وکمد نه گهواره وروروک وگرفتم فقط صندلی ماشین کالسکه وچند دست ...

اره خیلی گرونه قبول دارم ولی وقتی پول داره و خسیسی  میکنه  خیلی ناحتم میکنه واقعا

دوستم خرید در. حد معمولی حدود پنجاه وخورده ایی شد 

از یه طرفم شوهرم توقعش  زیاده