2777
2789
اره خیلی گرونه قبول دارم ولی وقتی پول داره و خسیسی  میکنه  خیلی ناحتم میکنه واقعا

باید کمک کنه مثلا تو از بابات توقع نداشته باشی از کی باید توقع داشته باشی اونایی هم که میکن وظیفه شوهرته بیخود میگن رسمه باید بچه اول سیسمونی کامل بگیره بابات 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

عزمزمه اینجا رسمه پدر من باید بخره اگه نخره همه پشت سرم حرف درمیارن ک پدرش سیسمونی نداد

خب نداد ک نداد از کو نت بخورن چقد احمقانه حرف میزنی این بچه بجا دک وپز آرامش احتیاج داره اینقد حرص نخور

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نداد ک نداد از کو نت بخورن چقد احمقانه حرف میزنی این بچه بجا دک وپز آرامش احتیاج داره اینقد حرص ن ...

آخ شوهرم بیشتر حرصم میده  میگ یه بابات بگو ۱۵ تومنم نگه داره واس خودش، آخه به تو چ ربطی داره بابام چی میده برا سیسمونیم، 

یه سوال دیگ داشتم شما الان حرکات بچرو احساس میکنی  یانه؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
آخ شوهرم بیشتر حرصم میده  میگ یه بابات بگو ۱۵ تومنم نگه داره واس خودش، آخه به تو چ ربطی داره با ...

بگو میگم همون ۱۵تومنم از دستت میره وا.حرص نخور بذار بزنن تو سر خودشون تموم میشه.والا من فقط دست میذارم نبض میزنه اونم گاهی

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
بگو میگم همون ۱۵تومنم از دستت میره وا.حرص نخور بذار بزنن تو سر خودشون تموم میشه.والا من فقط دست میذا ...

اخه بابامم  انگار جلو گدا پول میندازه میگ ۵ تومن الان میدم ۵ تومن ماه دیگ ۵ تومن اون‌یکی ماه خیلی ناراحتم کرد این حرفش

درحالی که پول داره خودش نمیده 

منم در حد قلقلک اجساس میکنم  

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اخه بابامم  انگار جلو گدا پول میندازه میگ ۵ تومن الان میدم ۵ تومن ماه دیگ ۵ تومن اون‌یکی ماه خی ...

طرف ماهم رسمه میدن اما ب بابام گفتم خیلی خیلی مختصر سیسمونی بده کالسکه و تخت و خیلی چیزا دیگه نمیخوام اما پول هم نمیخوام گفتم بخرن بیارن توهم بگو من اذیتم نمیتونم برم بازار خرید کنم بخرید بیارید پول نگیر.خدا حفظش کنه برات

طرف ماهم رسمه میدن اما ب بابام گفتم خیلی خیلی مختصر سیسمونی بده کالسکه و تخت و خیلی چیزا دیگه نمیخوا ...

ی زنگ بزن بگو اینقد ک ناراحت شدم و حرص خوردم فشارم رفته بالا دل دردگرفتم حالم بده بعد شاید دیگه بااین حرفا اذیتت نکنن.من بابام بگه ۵تومن ۵تومن میدم ناراحت نمیشم تو حساس شدی بهش والا بابا باشه اصلا هیچی نده خودشو عشقه

@gandommm12‍ عزیزم خبرداری داری تایپک آخر من چرا تعطیل شد همونکه درمورد اندازه شکمم میگفتم که کوچریمه

ببین از باسلام بگیر

این تخته مثلا چند سالم استفاده میشه

این کمده قیمتشم مناسبه : https://basalam.com/ghasrekodak.i/product/5569092

این کالسکه کیفم داره مناسبه : https://basalam.com/chelik/product/5415538

تا الان ۷ و خورده ای میشه 

بقیشم لباس بگیر

شوهرم  نارحت شده به گدا پول میده پدرت بگو اونم نمی‌خواهیم

بگو بچه مال توعه پدر من وظیفه ای نداری حالا هم داره میده از لطفشه.شما که پدر بچه ای اگر گدا نیستی دست کن جیب مبارکت واسه بچت لباس بخر واالا

تو با سلام چیزای مناسب دست اول هس

سلام گلم ممنون بابت پیشنهادت 

ولی خریدم از تولیدی رفتم خریدیم 

۲۰ تومن پدرم داد ۲۰ تومنم شوهرم کلا ۴۰ تومن دراومد سیسمونیم بالاخره تکمیلش کردم