2777
2789
عنوان

کیا ۳ تا بچه دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 39 پست
چ بد 😔

از بد گذشته همه جلوش میگن کاش جای بیرون رفتن گشتن باسن مبارک خونه میزاشتی اینا تربیت میکردی واقعا واس همچین مادرایی متاسفم خب نمیتونن نیارن واجب نیست۳تا۳تا داشته باشن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سال فاصله داشتن. حسادت نمیکردن؟

نه حسادت نبود

خودم بیشتر اذیت شدم چون افسردگی گرفتم🥲

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

من چهارتا دارم هر چها رتا پسر  تو تربیتشون و درس خیلی اهمیت میدم ولی خودم دارم خلاص میشم بعضی ...

شما اسطوره و الگوی منی پس 😍😍😍😍😍

منم ۴ تا میخوام. و هر ۴ تا ترجیحآ پسر

ولی

فک کنم تو همین ۳ تا بمونم 😄 چون فاصله هاشون کمه مال من

فاصله پسرای شما چنده؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خوش بحالتتتت چطوری این همه پسر میزایی....برام دعا میکنی؟

فداتشم. برات از ته دل موقع زایمان دعا میکنم. خواستی اسمتو بهم بگو💕

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
استارتر خودت سه تا بچه میخواستی ؟ بچه هات آروم و بی دردسر بودن؟

والا من ۴ تا میخواستم. خودشم همیشه ۴ تا پسر میخواستم.

ولی ۳ تا بسه دیگه فک کنم. 

نمیتونم چون فاصله هاشون واقعا کمه.‌ 

آروم که نیستن به هیچ عنوان. ولی باهاشون درس میخونم بازی میکنم. ورزش میکنیم و... 

الان متاسفانه تو بارداریم یکم باهاشون کاری ندارم. چون دکتر ریسک زایمان زودرس داده اکثرا در حال استراحتم. 

ولی بچه سوم دنیا اومد پا به پاشون باید بدو بدو کنم 😁

سارا... گلم...

حتما عزیزم

شما اسطوره و الگوی منی پس 😍😍😍😍😍 منم ۴ تا میخوام. و هر ۴ تا ترجیحآ پسر ولی فک کنم تو هم ...

فاصله پسر ای من هم کمه 

پسرام 9.7.5.2ساله هستن ولی تا زمانی که به مدرسه نرفته بودن برام سخت نبود اما بعد از مدرسه درس و مشق سخته 

اون پسر بزرگم مشق نینوسه پسر کوچکم می‌ره خط خطی میکنم وای بعد قیامت به پا میشه جنگ دعوا بین پسران هستن این ایو میزنه اون می‌ره داداش دیگرسو میزنه 

ولی درساشون هم خوبه 

نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم  
والا من ۴ تا میخواستم. خودشم همیشه ۴ تا پسر میخواستم. ولی ۳ تا بسه دیگه فک کنم.  نمیتونم چون ...

خدا حفظشون کنه عزیزم ، خودت چند سالته

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
از بد گذشته همه جلوش میگن کاش جای بیرون رفتن گشتن باسن مبارک خونه میزاشتی اینا تربیت میکردی واقعا وا ...

بخدا من کارمو ول کردم. بهترین کار رو داشتم.

دکترا قبول شدم نرفتم.

بهترین سازو درحد پیشرفته میزدم نرفتم کنسرت و...

از همه چی زدم که بچه هام یکم بزرگ شن 

خیلی سختهههههه ولی یا باید مسولیتشونو آدم قبول کنه یا بیخیال بچه باشه

خدا حفظشون کنه عزیزم ، خودت چند سالته

۳۰ سالمه عزیزم