2777
2789
عنوان

کیا ۳ تا بچه دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 39 پست
فاصله پسر ای من هم کمه  پسرام 9.7.5.2ساله هستن ولی تا زمانی که به مدرسه نرفته بودن برام سخت نب ...

الهههههی... 

آینده نه چندان دور منه پس 😁

خدا حفظشون کنه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سومی تو راهه. سنشون ۴ونیم ۲ونیم  و ماه ۸ بارداریم. جنسیت هر سه پسررر 😁😁😁

منم سه تا پسر دارم 

خودت رو برای یک ریخت و پاش اساسی حاضر کن 🤪😁

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

منم سه تا پسر دارم  خودت رو برای یک ریخت و پاش اساسی حاضر کن 🤪😁

بسم الله نگوووو 😆😆😆😆

به این دوتا پسرم نظمو یاد دادم تا حدودی. 

لباسای کثیفشونو خودشون میندازن لباسشویی

بعد که شستم خودشون پهن میکنن خشک شد تا میکنن میزارن سر جاش.

خودشون دستشوییشونو میشورن. دست و صورتشونو بعد از بیرون اومدن خودشون میشورن. خودشون مسواک میزنن حتی اون ۲ونیم سالهه.‌.

تنها هم میخوابن اتاق خودشون.

ولی 

بعد سومی فک کنم همه چی قاطی هم بشهههههه

شما پسراتون چند سالشونه؟

کمی راهنماییم میکنین سومی اومد چیکار کنم؟؟؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اما بیست سال بعد چه مادر شوهری بشیم منو .تو،😂😂😂😂😂

آره از الان دارم فکرررر عروسامو میکنم. دلم براشون میسوزه😜😜😜😜😜 😆😆😆😆

اولین شرطمم اینه بچه کمتر از ۳ تا نداشته باشن. اون چیزایی ک من کشیدمو بکشن

بسم الله نگوووو 😆😆😆😆 به این دوتا پسرم نظمو یاد دادم تا حدودی.  لباسای کثیفشونو خودشون مین ...

دو تا بچه واقعا راحته 

حتی وقتی گلایه ی بعضی مادر ها رو از سختی بچه داری میبینم میگم واقعا یک یا دو تا بچه چیزی نیست. 

سه تا که میشن ، اون روی دیگه شون رو نشون میدن 😁 

البته بستگی به بچه  داره 

مثلا بچه ی دوم من خیلی آروم و مهربونه ولی سومی آتیش میسوزونه 😬😬

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

دو تا بچه واقعا راحته  حتی وقتی گلایه ی بعضی مادر ها رو از سختی بچه داری میبینم میگم واقعا یک ...

اولی کلاس سوم 

دومی شش 

سومی سه 

دو تا بچه واقعا راحته  حتی وقتی گلایه ی بعضی مادر ها رو از سختی بچه داری میبینم میگم واقعا یک ...

یاااا خداااااا 😰

ممنون عزیزززز من 💖