2777
2789
عنوان

توصیه به تازه عروس ها

2240 بازدید | 58 پست

خانمای گلی که چند ساله ازدواج کردن..یه توصیه در مورد زندگی مشترک،رابطه با خانوادا همسر ، نحوه برخوردمون با خود همسر ،مسائل مالی،مسائل عاطفی و هررچی که فکر میکنید به درد ما میخوره لطفا بگید

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خانواده همسرت رفیق و مهربون باش

در چه حد؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
اینکارو کردم بدترین ضربه هارو خوردم

چرا؟

جلو همسرت خودتو کاری و زرنگ نشون بده

مثلا خونه اونا برم کار کنم؟؟ در چه حد؟؟

به همه احترام بذار اولم به خودت 

به هیشگی خیلی محل نده دیدی یکم زیادی خوبی کردی به یه نفر یه بدی کن که فک نکنه وظیفته 

بدون دعوت جایی نرو حتی خونه پدر شوهر 

بذار اونام بی دعوت نیان 

سخن چینی و حرف بزدن اوردن و غیبتو کلا فراموش کن با اصل به من چه به تو چه زندگی کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شیرین برو شیرین بیا ...همین .

چجوری😐

مثلا خونه اونا برم کار کنم؟؟ در چه حد؟؟

نه خونه اونا در حد کمک کردن

ولی خونه خودت وقتی اون بیرونه نصف کاراتو انجام بده بشین استراحت کن بقیشو وقتی اومد خونه جلو چشمش انجام بده

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥