2777
2789
عنوان

توصیه به تازه عروس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 58 پست
اسی تاپیک های بانو آرتمیس رو بخون من‌خودم را دوست دارم و ب خصوص صمیمیت‌ممنون‌و بت‌خانواده همسر را ...

ان شاالله خدا حاجتتو براورده کنخ عزیزم

میشه تگش کنی؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
چرا

من این اشتباهو کردم وقتی همسرم خونه نبود همه کارارو انجام میدادم وقتی برمیگشت استراحت میکردم دیگه عادت کرده بود تا یه چیزی یه جا جمع میشد میگفت همیشه نشستی پاشو کاراتو انجام بده خونه کثیفه

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خدا حاجتتو براورده کنخ عزیزم میشه تگش کنی؟

@بانوآرتمیس  

هر جا هستند خدا پشت و پناه شون 

انشاله زندگی شون به شادی بیشتری بگذره که در نبودشون در سایت، بازم یادشون میکنن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کار کردن در چه حد؟ مثلا برم خونشون ظرف بشورم؟؟

مثلا دیدی دارن سفره میچینن، بگو کمک نمیخوای مامان جون؟ اگه کمک خواست، انجام بده.

بعد غذا چنتا ظرف بردار کمک کن سفره جمع بشه. ولی مستقیم نرو سمت ظرفا. 

اگه مادر شوهرت گفت برو بشین، برو بشین..

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
مردم حسادت و تنگ نظری هایی بلاخره برخی شون دارند .انرژی منفی میدن به زندگی ها... همیشه سعی کنین محا ...

ممنونم عزیزم..میشه یه سئوالم راجع به مسائل مالی بپرسم؟

بنظرتون بهش بگم ماهیانه بهم پول بده؟

من خودم سرکار میرم اما حقوقم خیلی زیاد نیست ولی اون درامدش خیلی بالاست

باید بگم حقوقم مال خودمه یا همین مقدار کمم بگم من و تو نداریم؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
ممنونم عزیزم..میشه یه سئوالم راجع به مسائل مالی بپرسم؟ بنظرتون بهش بگم ماهیانه بهم پول بده؟ من خود ...

بله بگین 

بذار عتدت کنه وقتی که داره 

لزومی به رک گفتنش نیست.

اولش با خریدهات شروع کن .

عکس لباس و مانتو بده بگو به نظرت قشنگه؟

یعد ببرش بخرید...

کم کم جا میندازی براش ...

بعدش بگو ماهیانه اینقدر بده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزيزم احترامشون در خوبي و بدي نگه دار ولي خط قرمز خودتو داشته باش 

نخواه طبق نظر و خواسته اونا زندگي كني عمر و جوونيت هدر نده هرجور كه آرامش داري و خواسته خودت هست همون كار كن

مادرشوهر و خاندان شوهر ادمهاي ويژه اي نيستن كه فكر و زندگيت بشن 

اونا حاشيه هستن نذار چه به بدي (تيكه و دعوا و ناراحتي) چه به خوبي(رفت و امد زياد و اظهار نظر فراوان راجب خودت خانواده ات دست پختت تيپت و ....) كل روزت درگير كنن

فقط با دعوت هميشه برو 

لباس خوب بپوش (تكراري بودنش مهم نيست) ولي هميشه فكر كن داري مهموني ميري كه لباس مرتب موي مرتب ارايش مرتب باشه 

بدون دعوت پذيرايي مهمون نباش 

بد خانواده ات دوستان و اطرافيانت نگو 

بيخود و بي جهت به خاطر عزيز شدن ازشون تعريف نكن 

اگه هر موضوع تعريفي ديدي كه حقيقتا به دلت نشست به جا و قشنگ تعريف كن مثلا بگو چقدر محبتتون دوست داشتم يا هرچي كه تشويق بشن به كار خوب 

خريد هات و برنامه هاتو نياز نيست گزارش بدي 

سوال زياد ازت شد سعي كن محترمانه چارچوب بذاري 

روابط با همسرت هميشه خصوصي نگه دار

احترام همسرت تو جمعشون هميشه نگه دار 

نه زياد حرافي كن نه غير اجتماعي باش 

سعي كن به روز باشي اهل كتاب و مطالعه باشي فيلم ببيني و موزيك خوب گوش بدي كه حرفهاي جالب تو زمان مناسب داشته باشي

خونشون در پذيرايي كمك كن (جلو چشم همه هست و تو ياد ميمونه) نياز نيست كوزت باشي 

در ظرف شستن اگه كمكي بود خواهرشوهري جاري يا بقيه كنارشون بايست و كمك كن ولي بيشتر نه

تو مهموني خودت هم تا جايي كه توان داري رو بهشون ننداز و كارهاتو با زمان بندي پيش ببر

ممنونم عزیزم..میشه یه سئوالم راجع به مسائل مالی بپرسم؟بنظرتون بهش بگم ماهیانه بهم پول بده؟من خودم سر ...

سلام خانوم گل🌺

ممنون میشم منو توی تاپیک اولم همراهی کنی، امیدوارم که حال و احوال زندگیت الان خوش و خوب باشه، اگر تمایل  داشتی به تاپیک اولم سر بزن.