2777
2789
عنوان

توصیه به تازه عروس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 58 پست
اون اوایل رفتارم با مادرشوهر و پدر شوهر چطور باشه؟ باهاشون راحت حرف بزنم؟ دفعات اولی که میرم خونشو ...

خوب و با احترام انگار رفتی خونه یه فامیل دور 

اگه کار داشته باشن در حد اعتدال مثلا شستن ظرفا و جمع کردن سفره فقط انجام بده 

من الان دو ساله ازدواج کردم یه سالو نیمم نامزد بودم غیر این دوکار اصلا خونه مادر شوهرم هیچ کار دیگه ای نکردم حتی یه دستمالم دست نگرفتم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون اوایل رفتارم با مادرشوهر و پدر شوهر چطور باشه؟ باهاشون راحت حرف بزنم؟ دفعات اولی که میرم خونشو ...

ببین سعی کن زیاد کوزت بازی در نیاری که احترامت از بین میره و میشه وظیفت مثلا همه دور هم نشستین به شما میگن پاشو چای بیار یا پاشو برو ظرفارو بشور. در حد معمول کار کن برا شستن ظرفا کمک کن یا جمع کردن سفره.. زیاد شوخی نکن که شوخی حرمتارو از بین میبره اینارو توی جمع فامیل دیدم 

کم رفت و امد کن ...هر چی کم تر بری همیشه برای اونا تازه و شیرینی همیشه احترامتو دارن

رفتارم باهاشون چجوری باشه؟ گرم و صمیمی؟

یا یکم خودمو مغرور نشون بدم؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
سعی کن همیشه بهت اعتماد داشته باشن وسلام

چطوری قابل اعتماد به نظر بیام؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
به خودت اهمیت بده مثلا  روزهای پریود کار نکن . غذا درست نکن .  از همون اول ماهیانه ...

به نظرم خیلی توصیه هاتون فانتزی بود مثلا مگه میشه گوشی دست نگرفت یا برا چی بعد بحث بهش بگه دوست دارم😂

مردم حسادت و تنگ نظری هایی بلاخره برخی شون دارند .انرژی منفی میدن به زندگی ها...

همیشه سعی کنین محافظه کار باشین .

حقوق تون را نگین 

دارایی تون را نمایش ندین

از خوشی هاتون پیش هر کسی نگین 

با خانواده همسر به صورت رسمی و یا  نیمه رسمی باشین.صمیمت داشتن یه جایی ممکن هست کار دست تون بده.مثلا مورد داشتیم تو همین سایت.۱۰ سال صمیمیت داشتن و گل و بلبل بود همه چی .یهو سر یه قضیه ارث و میراث، هر چی حرف پشت هم زدند را رو کردند و همه افتادن به جون هم و ...

هیچ وقت خانواده شوهر، مثل خانواده خودمون و والدین مون و خواهر و برادرمون نمیشن.بشن هم بازم باید احتیاط کنین.

وقتی صمیمی نباشی فوقش میگن عروس مون خاکی نیست.دیگه بالاتر از این نمیگن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم راجب مسائل مالی چیکار کنم؟ به شوهرم مستقیم بگم در ماه باید به من پول بدی؟

اگه سختته بهش بگی باهم برید بیرون سر راه برید هایپر اونجا یه چیزایی بردار و بذار حساب کنه 

اگه چیزی نیاز داشتی تو خونه مستقیم نگو فلان چیزو بریم فلان روز بخریم مثلا بیرونی برو داخل مغازه و انتخاب کن بذار حساب کنه 

اگر میتونی هم بهش بگو ماهیانه یه مبلغی با عنوان پول خوراکی بهت بده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ب هیچچچچچچ عنوان با خانوادش زیاد صمیمی نشو مهربون باش احترامشونو داشته باش ولی اجازه نده دخالت کن و پاشونو از گلیمشون دراز تر کنن بعد نزار خیلی از مسائل زندگیتو بفهمن و سعی کن نزاری هیچ وقت روت تو روی شوهرت وا بشع بزا همیشه حرمتا باقی بمونه اینا خیلی مهمن ک اگه ب عقب بر میگشتم حتما رعایت میکردم

رفتارم باهاشون چجوری باشه؟ گرم و صمیمی؟ یا یکم خودمو مغرور نشون بدم؟

باهاش با احترام حرف بزن مغرور نباش ولی زیاد خودمونی نباش بزار همیشه یه حریم بینتون باشه پهلوی اونا با شوهرت دعوا نکن...کار کن خونه ولی کم. 

با خانواده ی شوهرت زیاد صمیمی نشو حرف دلت و درد دلتو پیششون نبر نذار از اختلافات تو و شوهرت چیزی ب ...

کار کردن در چه حد؟

مثلا برم خونشون ظرف بشورم؟؟

بعنوان کسی که ۸سال تجربه زندگی مشترک داره..باهرکسی به اندازه ظرفیتش رفتار کن.شوخی بیجا نکن و زیاد نخند..رفت و امد با قوم شوهر هم اگر دعوت کردن برو..با همسرتم رفیق باش و الکی بحث و دعوا راه ننداز

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐