2777
2789
عنوان

توصیه به تازه عروس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 58 پست

سعی و تلاش نکنید خودتون رو عروس خوبه نشون بدید، عادی باشید، به زندگی خودتون برسید، با جاری رقابت نکنید، چارچوب تعیین کنید واسه خودتون و زندگیتون ، گول حرف های مادرشوهری که میخواد رقابت بندازه بین عروس هاش که به خودش خوش بگذره نخورید.

توی کادو دادن به عرف و کادویی که قبلا از طرف مقابل گرفتین توجه کنید، نیاز به شکستن هیچ رکوردی نیست، مسائل زن و شوهری رو بیرون نبرید چه پیش مادرشوهر چه بقیه خانواده چه خودتون چه خانواده همسرتون.

اول زندگی خودتون روی توی مهمون بازی های هر روزه نندازید.

توی جمع شوخی نکنید با همسرتون و برعکس.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چی تو دوران عقد کم تر رفت و امد کنی بهتره....دوهفته یه بار یا یه هفته یه بار خونه مادرشوهر باید ر ...

دقیقا 

من هروز خونه شون بودم همیشه اختلاف داشتیم 

توی دوره نامزدی حتما باید این هارو رعایت کنید

به همه احترام بذار اولم به خودت  به هیشگی خیلی محل نده دیدی یکم زیادی خوبی کردی به یه نفر یه ب ...

اون اوایل رفتارم با مادرشوهر و پدر شوهر چطور باشه؟

باهاشون راحت حرف بزنم؟

دفعات اولی که میرم خونشون فقط یجا بشینم یا پاشم کار کنم؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

توی خونه هر کاری رو ب عهده نگیر . حتی اگر وسیله ی سنگینی بیارم وسط موند برندار .بزار آقا زحمت بکشه . بعضی روزها مریض باش الکی . قوی جلوه نده خودتو . ب خانواده اش در حد احترام گزاشتن اون ب خانواده آن احترام بزار .

احترام خودت و نگه دار، احترام دیگرانم نگه دار. چغلی مادرشوهر و خواهرشوهر به همسرت نکن. با جاری رفیق نشو. در برابر پشت سر این و اون حرف زدن ها سکوت کن، مسائل خونه رو بین خودت و همسرت حل کن. قهر خونه بابا رفتن بدترین ضربه ای هست که میتونی به زندگیت بزنی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
دقیقا  من هروز خونه شون بودم همیشه اختلاف داشتیم  توی دوره نامزدی حتما باید این هارو رعا ...

من هنوز عروسی کردم کم میرم اتفاقا خیلی خوبه....اوایل تو عقد از رفت و امد کم گله میکردن بعد دیگه عادت کردن اتفاقا اینجوری بهتر...خودشون همیشه دعوت میکنن احترامم دارن

به خودت اهمیت بده مثلا 

روزهای پریود کار نکن . غذا درست نکن . 

از همون اول ماهیانه بگیر 

سعی کن ی مقدار بذاری کنار که من هیچ وقت نتونستم 

غذا خوب بپز 

پیش همسرت گوشی دست نگیر 

حتی اگه اتفاقی یا بحثی پیش اومد که حالت از همسرت به هم خورد زبونی بهش بگو دوستدارم 

خرج هات و خریدهات به خانواده همسر نگو 

وقتی میری خونشون لباس تکراری بپوش 

تو مراسم هاشون حتی مراسم فامیل همسر کار کن کمک ‌کن 

سرزده و بی دعوت خونه هیچکس نرو نگو خونه پدر شوهرمه خونه جاریمه 

هیج وقت با جاری درد و دل نکن 

برعکس بقیه که میگن کمتر حرف بزنید ولی من بگو بخند بیشتر دوسدارم 

با خانواده ی شوهرت زیاد صمیمی نشو

حرف دلت و درد دلتو پیششون نبر

نذار از اختلافات تو و شوهرت چیزی بفهمن

بیگاری نده بهشون. در حد مهمون باش. یه کمک کوچیک و تعارف کافیه..

هر چی شد جلو شوهرت بدشونو مستقیم نگو

از خرجای زندگیت پیششون حرف نزن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
سعی و تلاش نکنید خودتون رو عروس خوبه نشون بدید، عادی باشید، به زندگی خودتون برسید، با جاری رقابت نکن ...

توی زمان عقد هرروز خونه مادرشوهرتون نباشید، شب نمونید ،

احترام ها اینطور بیشتر حفظ میشه.

خونشون هم رفتید کمر نبندین ب کار کردن ، کمک کنید ولی کمر به کار بستن نه. کمک بقیه .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اسی تاپیک های بانو آرتمیس رو بخون

من‌خودم را دوست دارم

و ب خصوص صمیمیت‌ممنون‌و بت‌خانواده همسر را بشکنید

برای من ک خیلی خیلی کاربردی بود.

ب پاس این پیشنهاد تو هم امشب برام دعا کن آن شالله خداوند بزودی ی پسر سالم و صالح و رستگار رو تو دلم بزاره

به همه احترام بذار اولم به خودت  به هیشگی خیلی محل نده دیدی یکم زیادی خوبی کردی به یه نفر یه ب ...

عزیزم راجب مسائل مالی چیکار کنم؟

به شوهرم مستقیم بگم در ماه باید به من پول بدی؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺