2777
2789
عنوان

نشستم رو پل هوایی یه دلیل بگبن گ خودمو نندازم جلو ماشینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 137 پست
وقتی ظرف خودت خالیه چطوری میخای از اون به دیگری ببخشی؟ مثه پول تو جیبته 

اینو از کسی خوندی که خودش دوبار خودکشی کرده . من روزای وحشتناکی داشتم و الان سرپام اینا تجربه های خودم بودن 

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

از کجا معلوم بمیری؟

شاید نمردی اما ناقص شدی اون موقع باید تا آخر عمرت یه گوشه بشینی 

میای پایین یا بیام بیارمت؟😑

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت منو نکن هفته پیش فازگرفتم زدم دستمو با تیغ پاره کردم هشت تا بخیه خورد خاک توسرم پشیمونم جاش میمونه چ غلطی کنم پوووووف مشکلم حل شد ولی جای این زخم تا اخر باهامه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
وقتی ظرف خودت خالیه چطوری میخای از اون به دیگری ببخشی؟ مثه پول تو جیبته 

واقعن پوچی مطلقم.منی ک ی تایمی اکتیو و الگوی بقیه بودم الان میرم روانشناس و دکتر اعصاب و قرص سطح پایین میخورم

چرا ؟چون محیط مسمومه.یه میوه گندیده بقیه رم خراب میکنه

پس فقط باید چنج کنی درونتو و آدمای در ارتباطتو

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
منم حالم بده کاش جای تو بودم. بی بی چکم مثبت شد دو سه روز خوشحالی کردم به مامانامون خبر دادم. امرو ...

عزیزم منم موقع بارداری لکه بینی خیلی زیادی داشتم اما با شیافت رفع شدااا.. رفتی دکتر؟

نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
اینو از کسی خوندی که خودش دوبار خودکشی کرده . من روزای وحشتناکی داشتم و الان سرپام اینا تجربه های خو ...

خب منم درسته به جسمم آسیب نزدم ولی روحی زیاد مردم 

این انگیزه ای نیس برای زندگی

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
بخدا

قضیش رو کامل برام بگو مگه چ بارونی میخادبزنع....بعد ی سوال کرمانشاه با اسلام آباد غرب فاصلش چقده...دوست من اونجاست خانوادش کرمانشاهه

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣