2777
2789
عنوان

نشستم رو پل هوایی یه دلیل بگبن گ خودمو نندازم جلو ماشینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 137 پست

خودت ته قبلت یه امیدی داری که این تاپیک زدی

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اسمت 🤣🤣🤣 درضمن ...گفتی ی دلیل ....خب من ...منو داری 😃اره تو ی رفیق بدبخت بیچاره فلک زده دار ...

مرزش منظورم بود 

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

من دوبار خودکشی کردم و هردو بار تا مرز مردن رفتم و نجاتم دادن

این یه حماقته بفهم

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

تنها دلیل بنظرم میتونه خدا باشه...خدا هیچوقت بَدِ بنده‌هاشو نمیخواد..

_خواهشا جبهه نگیرید،من فقط نظرمو گفتم:)

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
بیا کرمانشاه اختیاجی ب خودکشی نیس میخواد سیل بیاد داره میاد بخاطر شکسته شدن سد راحت میمیریم

واقعا داری میگی؟؟؟؟؟

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

امشب شب قدره، از خدا بخواه مشکلاتتو حل کنه🌺

خدا خداوند ناممکن هاست، تو برای ممکن ها گریه می کنی؟!

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨