2777
2789
عنوان

نشستم رو پل هوایی یه دلیل بگبن گ خودمو نندازم جلو ماشینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 137 پست

عزیزم من دوستی دارم که از ساختمون خودشو انداخت پایین و زنده موند پاش آسیب دید و نمیتونه درست راه بره .کلی خودکشی کرد رگ زد ولی زنده است خودش میگه تا خدا نخواد هیچی نمیشه و پشیمونه و میگه اگر برگردم عقب اینکارو نمیکنم یکم صبر کن مطمعن باش روز تو هم میرسه‌.

به آینده امید داشته باش همیشه وقت برای مرگ هست ولی برای زندگی نه مطمعن باش پشیمون نمیشه یکم دیگ صبر کن 

#انسانیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش تلاشی واسه بهبود اوضاع زندگیت داشتی تا حالا؟؟؟میدونم همه ی مشکل به تنهایی خودمون نیستیم ولی خ ...

آره من داشتم  ولی انگار هبچ راهی نیس

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
خب منم درسته به جسمم آسیب نزدم ولی روحی زیاد مردم  این انگیزه ای نیس برای زندگی

واسه من بود 

گفتم شاید حال خودم بد باشه اما اگه بتونم حتی حال یه نفرم خوب کنم پس این رسالت منه

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
قضیش رو کامل برام بگو مگه چ بارونی میخادبزنع....بعد ی سوال کرمانشاه با اسلام آباد غرب فاصلش چقده...د ...

فکر کنم ۱ساعت ونیم فاصله داره . سد کرمانشاه ترک خورده اخطار تخلیه دادن واسه بیشتر محله ها . حدود ۳ متر اب . فعلا جلوشو گرفتن ی مقدار ولی داره بیشتر ترک میخوره الان هم اب اومده ولی کم

کاربری دست دو نفر♥️
فکر کنم ۱ساعت ونیم فاصله داره . سد کرمانشاه ترک خورده اخطار تخلیه دادن واسه بیشتر محله ها . حدود ۳ م ...

خدای من 😔یعنی کل کرمانشاه؟؟؟؟چقد من این مردم رو دوس دارم کورد هستن اره؟؟؟

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣