2777
2789
عنوان

اگه خدا جوابشو نده دیگه قهر میکنم

154 بازدید | 13 پست

سلام خواهر زادم 7سالشه تا5سالگی بامامانش زندگی میکرد بعد پدرش اومد بردش پیش خودش آبجیم چون شوهر کرده بود نتونست کاری کنه حضانتش باطل بود الان بعد دوسال بزور و خواهش و پول ازشون گرفتیم و حضانتو زدن ب نام مامانم از پری شب ک اومده ی چیزایی دیدیم ک نگو پدرش ازدواج کرده بود و ی پسرم داشت حالا اون نامادری خواهرزادم خیلی ببخشید جایه خصوصی بچه رو با فندک سوزونده جوری ک جاش مونده دخترم هست خواهر زادم رو دستشم سوزونده با رونه پاش با تیغ پشت گوشش کلی خط انداخته با چاگو انقدر زده ب سرش انگار قمه زدن خواهر زادم میگفت واسم لباس نمیخریدن فقط ی دست لباس داشته بچه میگه یبار آش میخوردم قاشق خورد ب دندونم پاشد منو زو ک چرا زدی دندونت ب بچه خوراکی نمیخریدن میگه واسه پسر خودش میخرید واسه من ن منم دلم میخواست یبار رفته خاله بمیره براش از مغاره کیک دزدیده دلش مبخواسته واسش نمیخریدن بچس خوب اونم فهمیده همه جایه بچه رو سوزونده موهایه خواهر زادم خیلی لخته برده موهاشو فروخته تو این دوسال انقدر زجر کسیده ک نگو بهش غذا روزی ی وعده میدادن فقط دیروز آبجیم بردش مغازه واسش خرید کنه بچه ب جایه خوراکی ماکارونی برداشته گفته ببریم بپزیم بخوریم آبجیمم گفته ن خونه هست تو خوراکی بردار وقتی خوراکی برمیداش آخرش ب آبجیم گفته اینارو واسه من میخری راست مبگی باورش نمیشد گفته مرسی ک میخری اینارو شاید باورتون نشه ب بچه7 ساله انقدر ظرف داده شستته دستاش پینه بسته انقدر جارو دستی کشیده زانوهاش شده سیاهه سیاه بچه 7ساله فقط13کیلویه اندازه دختر2ساله من😢😢😢انفدر تو این دوسال محبت ندیده همش میاد میگه منو بغل کن خدایا خیلی بلاهاسرم آوردی بدون پدر بزرگ شدم گفتم باشه خیانت دیدم بخشیدم زندگی کردم زیر دست پدرشوهر یک سال زجر کشیدم گفتم باشه هر بلایی سرم اومد دم نزدم  ولی از این یکی نمیگذرم چون بچس چون گناهی نداره خدایا ازت میخوام ب بدترین شکل جوابشو بدی و من باچشمام ببینم بدبختیشو خیلی زود جوابشو بده تو صبرت زیاده ولی من ن خدایا میگن تو خیلی عادلی پس این بی عدالتی رو بیجواب نزار ک این دفعه قهر میکنم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خدا عذابشون کنه این پدرسگ ها رو حرومزاده هستن  خیلی اعصابم خورد سد خیلی

یعنی من واقعا دلم نمیاد با بچه دشمن خونیم اینکارو بکنم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
خدالعنتش کنه چجوری دلش اومده

واقعا ادم باورش نمیشه ک همچین آدمی هم وجود داره

خدا لعنتشون كنه اون باباي عوضيش هيج گوهي نميخورده به زن خرابش نميگفته اين چه كاريه ، خوب بچه رو نميخ ...

پدر آشغالش مثل سگ از زنش میترسع از ترس اون توخونه با بچه حرف نمیزده

قلبم درد گرفت😔 طفلی حالا خدا جواب اون جلاد رو هم بده، این دو سال زجر و شکنجه چجوری از یادش میره😔 ...

ب مامانم گفتم ببرتش مشاوره 

مرسی عزیزم انشلاه همه بچه ها تو آرامش بزرگ بشن 

وای حالم بد شد چطوری میتونسته با یه بچه این کارارو کنه خاک بر سره بابایه بی غیرته اشغالش کنن الهی ...

تو دنیا از همه چی میگذرم الا این تا اخرین نفسم منتظر زجر دادنش میمونم

بخدا خیلی ناراحت شدم اشکم دراومد.بچه ها خیلی گناه دارن من خودم دخترم۷ سالشه میدونم بچه های این سنی چ ...

انشلاه