2777
2789
عنوان

ترسو ها نیاین توروخدا کمککک

211 بازدید | 12 پست

من سه هفتس هر چن شب یبار خواب میبینم دعا نویس داره برام دعا مینویسه و منن که آیت الکرسی میخونم اذیتم میکنه و حمله نیکنه ،چن بار تکرار شده 

خیلی دلشوره و حال بد داشتم تا رسیدیم به امروز که یهویی و بی دلیل سرگیجه های وحشتناک و عجیب غریب اومده سراغم،قشنگ میدونم یه چیزیم هس😭😭😭هرچی آیت الکرسی قرآن چاقو زیر بالشتم،نماز هیچی به هیچی 

دیگه ذله شدم درمونده شدم

من سال کنکورمه 

نمیدونم واقعا چ کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در یک بطری اسپری مقداری گلاب ریخته.

و این ایات میخوانید.

۳۳ بار ایه ۳۳ سوره الرحمن

يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا ۚ لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ

بعد ۷ بار ایه الکرسی

۳ بار سوره ناس و فلق

بعد این ذکر ۱ بار👇

باذن الله و باسم الله توکلت بالله و آمنت بالله و دخلت بیت و اهل هذه بیت فی حرزالله و امان الله 

اللهم اجعل بیننا و بینهم 

حجابا و حرسا و مدفعا

بحق مولانا ابا صالح المهدی بقیه الله( ۷ صلوات)

و در انتها ؛ بر روی تمام دیوارهای خانه بصورت خط گلاب را اسپری میکنید( حداقل یک متر با کف زمین فاصله داشته باشد)

هر سه ماه یکبار بدنیست این عمل تکرار شود

🔹️از شر سحر و جادو و اجنه و عماره مکان و چشم زخم کاملا خانه و اهل خانه حصار میکنید.🔹️

🔹️نکته مهم؛ اگر شخصی فکر میکنه سحر وجادو شده، بستگی و قفلی داره، تسخیر شده یا خوابهای بدی میبینه یا بختک

قبل خواب با این اسپری به بدنش بزنه (صورت، سر، کمر، شکم، ساق پاها. دستها تا بازو، گردن

و از این آب قران ام بخوره( ۲ هفته کافیه)

کامل پاکسازی میشه.

به دیوارهای خانه ام بزنه خانه حصار شده.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چیزی نیست زده به سرت

بی خوابی کشیدی

۱۰ بار سوره یاسین بخون و هر به مبین رسیدی صلوات بفرست به خودت فوت کن کلا جن هم اطرافت باشه دیگه اذیت نمیکنه

شب که می‌خوابی دستان جلو صورتت بگیر سه تا صلوات بفرست و با دست به صورتت بکش برای خواب هست و روایت از حضرت فاطمه زهرا

در یک بطری اسپری مقداری گلاب ریخته.و این ایات میخوانید.۳۳ بار ایه ۳۳ سوره الرحمنيَا مَعْشَرَ الْجِنِ ...

عزیزم این جواب میده

تو همین نینی‌سایت هم یه نفر مشکلش حل شد

فقط اینکه هفته اول ممکنه خواب‌هات شدیدتر بشه چون داره عمل میکنه، (تاریکی زور آخرشو میزنه واسه اینکه بترسی و ولش کنی)

بعدش کم کم همه علائمت از بین میره

اگه ادامه بدی خوب میشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.