2777
2789
عنوان

عفونت مزمن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 89 پست
شما عنبر نسا تست کردی

اره باباااا

ینی هرچیزی ک فک کنی 

هردارویی ک ب فکرت برسه استفاده کردم 

ب جایی رسیدم ک تو خونه درد میشکم ولی دنبال دارو دکتر نمیرم

انقد ناامیدم دیگه

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان داره از شوهرت باشه مراقب خودت باش مردا هیچیشون نمیشه این خانمها بیچارن

شوهرمم دارو خورد 

چندسال بود  رابطمو ب صفر رسوندم ک خوب شم ولی بازم خوب نشدم طفلی شوهرمم خیلی ملاحظه کرد خیلی هوامو داشت تا خوب شم 

ولی نمیدونم چرا نمیدونم چرا خوب نشدم خیلی تلاش کردم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
شوهرمم دارو خورد  چندسال بود  رابطمو ب صفر رسوندم ک خوب شم ولی بازم خوب نشدم طفلی شوهرمم ...

یه مدت لباس زیر نپوش هوا جریان داشته باشه بهتر میشی با دامن بگرد عفونت لعنتی درمانش طولانیه پیش یه طب سنتی خوب برو تغذیه رو کنترل داشته باش

یه مدت لباس زیر نپوش هوا جریان داشته باشه بهتر میشی با دامن بگرد عفونت لعنتی درمانش طولانیه پیش یه ط ...

سه سال دامن پوشیدم لباس زیر نپوشیدم فایده نداشت برام