2777
2789
عنوان

ماجرای عجیب وعبرت اموز از جدایی برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 96 پست
طفلک  زن اول چی کشیده

همون بهتر که بعد از فوتش فهمیده 

در شهر ما یه زنی فوت میکنه بعد شوهرش دختر دبیرستانیش را میاره پیش زن اولش و میگه من بی خبر تو زن دوم داشتم و این دخترمه . اینم مثل بچه ت قبول کن . همسن دخترای دیگه بوده .

بالاخره با چرب زبونی و معذرت خواهی  زنش اونو پذیرفت . حتی زنه استوری میزاره من و دخترانم .

من که میگم خوش بحالش وقتی فهمید که زنه مرده بوده ، عذابش خییلی کمتر بوده نسبتا

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت به خودت کمک کن اصرار نکن برا ازدواج خوب فکراتو بکن اگر نمیتونی صبر کنی جداشو

چه اصراریه . همدیگه را دوست دارن . حالا چون مشکلات مالی یا غیر مالی پیش اومده و تاخیر افتاد ه، باید  جدا بشن

ن هر وقت قرار بوده بشه ی اتفاقی افتاده 

ببین بعضیا چندین سال میخواستن عروسی بگیرن هر بار یکی فوت میشد اینجوری زیاده و دلیل نمیشه

اما اگه دلایل دیگه داره اون فرق میکنه

حالا توشهر ما یه دختر معروف آقا بعداز فوتش معلوم شد زن اولش خیلی معروف بااخلاق خوشگله بعداز فوت &nbs ...

همه رو ک با ی چوب نمیرونن 

همه جا خوب هست بدم هست 

ولی بیچاره زن اول 

زن دومم ک مشخصه برا چی اومده تو زندگی طرف

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همه رو ک با ی چوب نمیرونن  همه جا خوب هست بدم هست  ولی بیچاره زن اول  زن دومم ک مش ...

برای دکترا که هردودکترن من زیاد شنیدم زن اولش هم یه دکتر خیلی معروف هست تا دیر وقتا تو مطب بود بی شمار مریض داشت ولی مرده به اندازه زنه مریض نداشت زودتر اززنش مطبو  تعطیل می کرد مطباشون روبروی هم بود من دیده بودم من از یه خانم دکتر شنیدم ماجرای صیغه رو