2777
2789
عنوان

ماجرای عجیب وعبرت اموز از جدایی برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دکترا که هردودکترن من زیاد شنیدم زن اولش هم یه دکتر خیلی معروف هست تا دیر وقتا تو مطب بود بی شم ...

خب هرچند خیانت هرجور باشه کثیفه و قابل بخشش نیست اما اگه اون زن وقت برا شوهرش ازاد میکرد اینجور نمیشد 

و همچنین اون مرد میرفت دنبال زنش و نیاز هاشو عنوان میکرد اینجور نمیشن 

خلاصه ک خوب و بد همه جا هست 

من فامیل دکتر دارم مطبشو دو سال بست شوهرشم دکتره تا وقتی ک پسرش بزرگ شد 

تا ساعت۱۲بیشتر تو مطب نمیمونه 

ساعت سه باز باز میکنه مطبو تا هشت شب دقیق تایمی ک شوهرش میره خونه اسمون ب زمینم بیاد بعد هشت تو مطب نمیمونه 

میدونی ی سریا طمع کورشون میکنه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

منم چند سال پیش خواستیم بریم عقد کنیم موقع عقد با اینکه شناسنامه رو گذاشتیم تو داشبورد هرچی گشتیم نب ...

دقیقا یکی از همسایه هامون موقع عقد دخترش هر چی گشتن شناسنامه پیدا نشد یادمه چقدر خونواده ی داماد بهشون بر خورده بود که لابد از قصده.... عقدش افتاد عقب..... ولی دوسال بعد عروسی داماد ایست قلبی کرد و فوت کرد یه پسر 5ماهه هم داشتن

این که همچین پستی در مورد دکتر ا و پرستاران گذاشته یه بی سواد امی بیشتر نبوده.عزیزم تو برای جایگاهت ...

حالادکتراپرستارابیشترولی کلایه جوی توجامعه حاکم شده همه دارن شاغلان رومیکوبن قبلناآدمای تحصیل کرده وشغل دولتی داشتن روخیلی احترام میکردن ولی متاسفانه مردم ازچیزدیگه ناراضین حمله میکنن به همنوع خودشون منم بارهاحتی توهمسایه هابهم گفتن اونایی که فلان جاکارمیکنن خرابن .احساس میکنم الان توجامعه بگی بیسوادخانه دارم خیلی بیشتردوستت دارن.البته من خدای نکرده به بیسوادیاخانه دارهاتوهین نمیکتم میگم اوناروبیشتردوست دارن مثلاهمسایه هامن وقتی بالباس فرم منومیبینن چنان روشونومیکنن اونورزیرلب حرف بدمیزنن 😥😥