2777
2789
عنوان

ماجرای عجیب وعبرت اموز از جدایی برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 96 پست
نمیشه خیلی شکستم همش فامیل و خانواده میگن پس چرا نمیرید سر زندگی منم همش از خدا میخوام اگ آدم درستیه ...

ازدواج کنی دورازجون تو‌زندگیت روز خوش نداشته باشی همین فامیل یادی ازت نمیکنن فامیل که چه عرض کنم پدر مادرت هم به دادت نمیرسن ازدواج کاری نداره بعدش سخته خوب فکراتو بکن نهایت جدا شو بخدا مجردی بهتره

محیط که الان خرابه آدم میخواد که بتونه تو این دوره ایمانشو حفط کنه حتا اگ جایی نره از تو خونه ازت ...

قبول دارم اما زمینه اختلاط و راحت بودن زن و مرد تو بیمارستان خیلی فراهم تر ه 

ی سر برین بیمارستان های آموزشی دانشجوهای دختر و پسر از سر و کله هم بالا میرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خدمتکاران اونجا دیده بود که نصف شب زنش رفته پانسیون یکی دیگه  ب داداشم گفته بود و بلافا ...

خدمتکار شمارشو داشت ؟ پس شاید قبلش برادرت شک کرده و شماره گذاشته 

بعضی وقتها هم حراست عمدا پای همسر را میکشه وسط ، وقتی متوجه میشن خبریه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
من شنیدم اکثر دکترا صیغه دارن

بابا این حرفا چیه تروخدا😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

داداشم می‌خواست پزشکی قانونی ببره که حکم شلاق هم بگیره که خانواده زنش به برادرم التماس کردن که نکنه

هر دو تا پزشک رو از بیمارستان اخراج کردن 

خلاصه اون زن با خیانت ش حداقل سه تا خانواده رو بدبخت کرد 

مادرش سه ماه پیش سکته کرد خودش هم میدونم که اوضاع خیلی داغونی داره 

همکار و دوست خواهرم روانشناسه

از حراست اداره شوهر همکارش زنگ زدن بیا یه زن متاهل همکار  24 ساعته پلاسه در اتاق همسرت و با هم لاس میزنند . بیا جمعش کن 

از آنجایی که بار اولش نبود به طلاق ختم شد با دو بچه

این که همچین پستی در مورد دکتر ا و پرستاران گذاشته یه بی سواد امی بیشتر نبوده.عزیزم تو برای جایگاهت ...

دقیقا صحبتتون رو قبول دارم زن داداش خود من تا سوم راهنمایی بیشتر سواد نداشت حالا فکر نکنی مال صدسال پیشه ها متولد ۷۴ بود بعد داداشم میگفت چرا درس نخوندی میگفت دخترا برن دانشگاه همشون از دم جن       ده هستن من نخواستم اونجوری باشم بعدش کاشف به عمل اومد خانوم خودشم دختر نیست قبلا صیغه بوده در حد محرمیت درجا خودشو ضایع کرده و طرف نامردشم ولش کرده این بدبخت مونده بود با یه ننگ رو پیشونی بعدم چون نتونسته بود سر این داستان دیگه درسشو ادامه بده حالا عالمو ادمو خراب میدونست اگر درس خونده بودن حتی جدا هم شد چون منو و خواهرم درس میخوندیم بهمون ما خرابیم 

ببین همه ی ما در معرض شیطان هستیم ولی زمینه ی گناه برای بعضیا فراهم تره و وسوسه هم بیشتر اتفاق می افته

یه ایه ی قشنگ میگه اگه خدا شما را حفظ نمی کرد هیچیک از شما روی پاکی را نمی دیدید .

پس خدایا ما را از زمینه و از وسوسه همیشه فرسنگها دور کن . الهی آمین

بابا این حرفا چیه تروخدا😂

حالا توشهر ما یه دختر معروف آقا بعداز فوتش معلوم شد زن اولش خیلی معروف بااخلاق خوشگله بعداز فوت  دکتر یه زن میاد میگه من زن دکترم ویه پسر ۱۲ ساله هم از دکتردارم حق منو بدین