2777
2789
عنوان

ماجرای عجیب وعبرت اموز از جدایی برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 96 پست

[QUOTE=] دکتر  پرستارا همه خرابن کلا   [/QUOTE]

ذات خراب چه ربطی به شغل داره عزیزم 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
خودش میگه همه بدبختی من ار همون بی اعتنایی شروع شد  الان با یک پسر ۶ ساله که مامان ش خیانت کرد ...

معلومه داداشت بدجور داره غصه  میخوره اون خانوم دیگه رفته .غصه خوردنش احتمالا چون دلش پیششه هی فکر میکنه چرا به قلبش دختره خیانت کرده این اذیتش می‌کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف دلمو گفتی اره همینه

خودم ازدواجم با دوست پسرم نمیشد هی اصرار کردم سالها اشک ریختم جور شد ازدواج کردم ولی خداشاهده به والله یکساعتخوش و شاد نبودم تو این سالها همش درد رنج غصه بود یا بچه دار نمیشدم هی اصرار کردم غصه خوردم دکترها رفتم بچه دار شدم بچم فاجعه اس اخلاقش الانم ماشین دلم میخاذ جور نمیشه ولی اصرار نمیکنم شاید حکمتشه

اره یه روانشناسم یه بار میگفت به همچین نشونه هایی دقت کنین مثلا یه جا میخوای قرارداد امضا کنی یهو خو ...

مگه توی عالم روانشناسی هم این چیزهاهست؟ چطور؟

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

کلا وقتی چیزی تو زندگی جور نمیشه حکمت خداس نباید اصرار کرد مثلا بچه دار نمیشیم خب حکمتشه نباید اینقد ...

ببین من الان ۴ساله تو ی رابطم اصلا ازدواج جور نمیشه دوست هم نیستیم نامزدیم همش میگم حتما حکمته شاید خوشبخت نمیشم ک طول کشیده ولی خیلی سخته نخوای دعا کنی ک ازدواج کنی منم همش حس میکنم ی چیزی رو دارم بزور میخوام

معلومه داداشت بدجور داره غصه  میخوره اون خانوم دیگه رفته .غصه خوردنش احتمالا چون دلش پیششه هی ف ...

غصه خودش رو زیاد نمیخوره وضع مالیش خوبه تحصیلات هم داره موقعیتش هم جوری ه که راحت میتونه ازدواج کنه 

مسئله اصلی پسرش ه که اسیر یک مادر هوسباز شده 

خودش هم که نمیخواد مجرد بمونه

20سال پیش عروسی داییم بود عروس رو ک اوردیم تو اتاق عمه داشتن کل میزدن دست میزدن یهو ی چیزی با صدای بلند شکست ..ایینه عروسیشون بالا رو کمد بود کامل ترک خورد ..داییم 6سال بعدش با دوتا دختر طلاق گرفت می گفتن زنش خیانت کرده بود ولی من هیچوقت دوس نداشتم قبول کنم ..الانم دخترا با مادرشونن یکی19ساله یکی 17ساله..اون ایینه هیچوقت از ذهنم نمیره

برای داداشت یه زن خوب پیدا کنین اما قبلش

خوووب بررسی کنید چرا خیانت کرده ؟ خیانت دلیل داره ولی توجیه نداره و اشتباهه

شاید محبت کافی نمی دیده

شاید دیگه عشقی دریافت نمی کرده

شاید از نظر جنسی ناراضی بوده 

شاید احترامی که انتظار داشته بهش گذاشته نمیشده

و ......

باید اون ضعفها برطرف بشه و بعد ازدواج کنه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی