2777
2789
عنوان

دیشب برام مهمون یهویی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 99 پست
قبلا هم اینجوری کرده منتهی اونموقع باردار نبودم ولی هرچی میگم گوش نمیده دوباره تا با خواهره حرف میزن ...

تو هم باید راحت ول میکردی میرفتی خونه بابات یه پیام هم میدادی به شوهرت من حالم خوب نیس به فکر شام مهمونات باش. چطور اون قرارشو با داییش کنسل نمیکنه ولی تو باید پای نفهمی اون بمونی و به جون خودت و بچت اهمیت ندی؟؟؟  

منم بودم بیحال بودم.هم خوررش قیمه هم مرغ.هم سالاد کاهو هم سبزی هم ماست خیار.چ خبره واقعا

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا انقدر از دیشب عذاب وجدان گرفتم که واسه کی اینهمه زحمت کشیدم واسه اون جاری بیشعور که از غذا ایر ...

چقد زشت

به جاریت  میگفتی خب ۲نوع  غذا درست کردم تو از مرغه بخور

خواهرشوهرتم توجیح کرده واسه اینکه نیاد کمکت

عیب نداره تجربه بشه برات واسه دفعه های بعد....با بچه داری ام سخته نبینم بریز و بپاش کنی براشون هاااا

من که اصلا تو این شرایط نیستم ولی بی هماهنگی مهمون دعوت کنه یعنی جور خودشو با دست خودش کنده. البته ا ...

عزیزم 4 ساله ازدواج کردم ولی شوهرم خیلی مطیع خواهرش هست و دوستش داره فکرکن تو مراسم ختم فامیل بودیم تو تابستون ساعت 7 عصر درحال خداحافظی یهو خواهرش رو دعوت کرد واسه شام منم غذا از بیرون گرفتم بعدم چقدر ناراحت شده بود که چرا خودم یه چیز آماده نکردم😐

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 
دقیقا انقدر از دیشب عذاب وجدان گرفتم که واسه کی اینهمه زحمت کشیدم واسه اون جاری بیشعور که از غذا ایر ...

اسی از من به تو نصیحت زیادی خودتو زرنگ نشون نده.‌. باور کن اونا که خودشونو راحت میکنن و به زحمت نمیندازن عزیزترن و زندگی بهتری دارن... من مهمون ساعت چهار و نیم بگه ۸ میام یه برنج میزارم و مرغ.. شوهرمم مجبور میکنم خریدای بیرونو خودش بکنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
تقصیر خودتم هست زنگ میزدی می‌گفتی عزیزم کاش با من مشورت میکردی و شرایط منو درنظر میگرفتی من نمیتونم ...

آره واقعا تقصیر خودمم بود نباید الکی خودم خسته میکردم

صبح یکم پشیمون بود هی حال نی نی میپرسید ولی زیاد باهاش حرف نزدم.. میدونمم هرچی دعوا کنم فایدخ نداره ...

دفعه دیگه خودت زنگ بزن به ننه بیشعورش بگو من حالم خوب نیس یا خودتون بیاید کمک کنید یا ایشالا یه سری دیگه خودم دعوتتون میکنم

۱۱اردیبهشت ۹۹هم شوهرم برداشت  تمام خاندانش افطاری دعوت کرد خونه منم هفت ماهه تا ساعت سه صبح نشستن هفت صبح ۱۲اردیبهشت کیسه اآبم پاره شد و بیمارستان زایمان زودرس بچم کلی زودتر به دنیا اومد 😔😔سر یه نفهمی شوهرمو خاندانش همه برنامه ریزیام ریخت بهم آتلیه برای عکس بارداری وقتم دوهفتهبعدش رود نتونستم برم حسرتش موند رو دلم من نمیبخشمشون چرا انقد شعور ندارن بابا زن باردار خودش نیست که فقطدو نفره الان این تاپیک خوندم یاد خودم افتادم

فقط لبخند بزن 🫶🏻
تو هم باید راحت ول میکردی میرفتی خونه بابات یه پیام هم میدادی به شوهرت من حالم خوب نیس به فکر شام مه ...

گاهی فکرمیکنم که اگر خواهر خودش حامله بود نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنه 

عزیزم 4 ساله ازدواج کردم ولی شوهرم خیلی مطیع خواهرش هست و دوستش داره فکرکن تو مراسم ختم فامیل بودیم ...

وای متنفرم از اون لحظه که مهمون یهویی بی مقدمه دعوت میکنه شوهرم دوست دارم خفش کنم

فقط لبخند بزن 🫶🏻
ای شوهرا همشون همینجورن شوهرمن من روزه میگیرم بچه ام شیرمیدم ی دختردیگه ام دارم همش درگیرم روزا وقت ...

از دست این شوهرا باید سرمون بکوبیم دیوار

باید میگفتی کباب از بیرون بخر من نمیتونم چند بار بزنی زیرش می‌فهمه نباید این کارو بکنه الآنم اصلا کو ...

قبلا هم از بیرون غدا گرفتم واسه مهموناش ولی بازم درس نمیگیره