2777
2789
عنوان

دیشب برام مهمون یهویی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 99 پست
به نظرم دعوا نکن اروم‌گله کن و ناز بکن براش دعوا اجر و قرب کارتم‌از بین میبره در چشم همسرت من ...

قبلا هم اینجوری کرده منتهی اونموقع باردار نبودم ولی هرچی میگم گوش نمیده دوباره تا با خواهره حرف میزنه از خود بیخود میشه

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 
عزیزم اصلا دیگه بحث نکن چون تو زحمت خودتو‌کشیدی پس خرابش نکن فقط با خوشرویی بگو ازقبل اول باخودم هما ...

من که اصلا تو این شرایط نیستم ولی بی هماهنگی مهمون دعوت کنه یعنی جور خودشو با دست خودش کنده. البته اسی مشخصه تازه اول زندگیشه ما هم از این حماقت ها خیلی انجام دادیم و تو شرایط بدتر از اینم بودیم ولی الان گرگ بارون دیده شدیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با عرض پوزش ولی خیلی احمقی چه شوهر بیشعور و نفهمی چقد تو بی دست و پایی خیلی ناراحت شدم برات و شدیدا ...

امروز بهش گفتم آخرین مهمونی بود که من واسه فامیلت گرفتم

عزیزم اصلا دیگه بحث نکن چون تو زحمت خودتو‌کشیدی پس خرابش نکن فقط با خوشرویی بگو ازقبل اول باخودم هما ...

صبح یکم پشیمون بود هی حال نی نی میپرسید ولی زیاد باهاش حرف نزدم.. میدونمم هرچی دعوا کنم فایدخ نداره دفعه دیگه یادش میره

من که اصلا تو این شرایط نیستم ولی بی هماهنگی مهمون دعوت کنه یعنی جور خودشو با دست خودش کنده. البته ا ...

اره دیگه سن ازدواج بالا بره دسته خودته مهمونات اوایل یه کم نرمی کنه بعد کم کم دستش میگیره

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
یاخدا دنده ی چپ بلند شدی. باطرز فکر شماهمه ی زندگیا روهواست.    

خوب بنده خدا با داره خدایی نکرده اتفاقی برا بچش بیفته کی جوابگو هس همه این آدما که اومدن مفت خوری کردن رفتن طلب کار هم میشن میگن مگه ما مجبورش کردیم میخواس قبول نکنه نفر اول هم شوهرش شاکی میشه و طلبکار

من بودم کباب اماده میکردم با برنج کبابشم شوهرم بزنه  والا ...حامله ایاااا من حامله شم دس ب سیا ...

وسایل کباب نداشتم وگرنه درست نمیکردم 

از دیشبم مدام زیر دلم میسوزه و دوباره ویار تهوع گرفتم فقط دلم میخواد یه دعوای حسابی با شوهرم بکنم بخ ...

تقصیر خودتم هست زنگ میزدی می‌گفتی عزیزم کاش با من مشورت میکردی و شرایط منو درنظر میگرفتی من نمیتونم غذا درست کنم پس شام از بیرون سفارش بده

صبح یکم پشیمون بود هی حال نی نی میپرسید ولی زیاد باهاش حرف نزدم.. میدونمم هرچی دعوا کنم فایدخ نداره ...

خوب کردی اروم باش فقط توضیح بده تو چه شرایطی بودی خونه هم نبوده ببینه براش بازش کن قضیه رو

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
کاش یه نوع غذا میزاشتی.... وقتی استراحتی بقیه ام درک میکنن دیگه یا مرغ میزاشتی یا قیمه با سالاد کا ...

دقیقا انقدر از دیشب عذاب وجدان گرفتم که واسه کی اینهمه زحمت کشیدم واسه اون جاری بیشعور که از غذا ایراد بگیره یا واسه خواهرش که بگه خودت زرنگی نیومدیم کمکت

عنوان تاپیکت منو یاد درس کبری خانم انداخت که یهو واسش مهمون اومد... 😄 کبری خانم زن تمیز و پاکیزه ا ...

کبری نبود که.. کوکب بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ممنون عزیزم کاش این جمله رو شوهرم گفته بود😂 آخرشم جاریم گفت لپه رو خیس ندادی امشب مکافات داریم😐

میخاسی بگی تو خودتو دعوت کردی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑
صبح یکم پشیمون بود هی حال نی نی میپرسید ولی زیاد باهاش حرف نزدم.. میدونمم هرچی دعوا کنم فایدخ نداره ...

ای شوهرا همشون همینجورن شوهرمن من روزه میگیرم بچه ام شیرمیدم ی دختردیگه ام دارم همش درگیرم روزا وقت افطارنا ندارم میادمیشینه سرسفره دست ب هیچی نمیزنه فقط میخوره ی بشقاب ی قاشق سرسفره نمیاره روزه ام نمیگیره بگم شایدگرسنه حال کمک کردن نداره انگارمهمونه والامهمونام شاید ی کمکی بکنن توسفره چیدن

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن
وسایل کباب نداشتم وگرنه درست نمیکردم 

باید میگفتی کباب از بیرون بخر من نمیتونم چند بار بزنی زیرش می‌فهمه نباید این کارو بکنه الآنم اصلا کوتاه نیا سر و سنگین باش اصلا کار نکن بفهمه بهت فشار اومده حتی غذا درست نکن بزار از بیرون بگیره