2777
2789
عنوان

دیشب برام مهمون یهویی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا هرازگاهی اتفاق می افته.  در کل تو مهمونیا سخت نگیرید ب خودتون من سالادو همیشه میذارم ...

این جاریم رو میشناسم میدونستم دیر میاد که دست به چیزی نزنه

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 

عزیزم اصلا دیگه بحث نکن چون تو زحمت خودتو‌کشیدی پس خرابش نکن فقط با خوشرویی بگو ازقبل اول باخودم هماهنگ باش.تو این شرایطم.

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
اشتباه از خودت بوده وقتی شوهرت حرف مفت زده خودش باید میموند همه اینارو انجام میداد،وقتی استراحتی چرا ...

انقدر از دیشب عذاب وجدان گرفتم

کاش یه نوع غذا میزاشتی.... وقتی استراحتی بقیه ام درک میکنن دیگه

یا مرغ میزاشتی یا قیمه

با سالاد کاهو

همین

نیازی نبود سبزی و ماست و....

استراحت کن فقط...حتی اگه حالتم بهتر شد از جات بلند نشو بزار شوهرت بفهمه کارش اشتباه بوده

خیلی ام باید قدرتو بدونه💚

با عرض پوزش ولی خیلی احمقی چه شوهر بیشعور و نفهمی چقد تو بی دست و پایی خیلی ناراحت شدم برات و شدیدا ...

یاخدا دنده ی چپ بلند شدی. باطرز فکر شماهمه ی زندگیا روهواست.  

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
چه شوهر بی فکری حسابی استراحت کن کار نکن شوهرت بفهمه چیکار کرده غذا هم درست نکن

دوباره از صبح رفته سر کار اگر دیسب دعوت نکرده بود امروز مهمونم فقط خواهرشوهرم دوتا بچه هاش بود جاریم و مادرشوهرم روزه بودن و نمیومدن و شوهره هم میرفت خونه مادرش