2777
2789

میخوام برای فارغ التحصیلی م کت و شلوار بدوزم

چه جنس پارچه ای خوبه برای کت شلوار که خیلی خوب وایسته؟ چروک نشه؟ 

قیمتش اصلا مهم نیس

تو تهران غیر زرتشت دیگه کجا خوبه؟ جنس اعلا میخوام باشه

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

یامطهری بگیریاکرپ مطهری محشره صدسال بپوشی تکون نمیخوره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاستونی بگیر یا کرپ هر دو هم قشنگن هم چروک نمیشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فاستونی بگیر یا کرپ هر دو هم قشنگن هم چروک نمیشن

برای زمستون کدوم بهتره؟ زیرش میخوام جلیقه بدم بدوزه همون رنگ و جنس خالی لخت بپوشم با کدوم جنس پارچه بهتره؟

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

برای زمستون کدوم بهتره؟ زیرش میخوام جلیقه بدم بدوزه همون رنگ و جنس خالی لخت بپوشم با کدوم جنس پارچه ...

هر دو تاش رو میشه همه فصل‌ها پوشید مشکلی نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تو تن شق و رق وایمیسته؟ میخوام رنگ زرشکی، burgundy بگیرم

مطهری همون پارچه کت وشلوارمردونست ۳تارنگ مشکی قهوه ای وسرمه ای داره فقط انقدرنرمه بعدشستن حتی نیازنیست اتوبشه اصلاچروک نمیشه وخیلی نرم وراحته امارنگ زرشکی نداره کرپ هم باربی بگیرنرم وتن خورش عالیه همه رنگم داره ولی جفتشون اگه پیدابشه قیمتش بالای یه تومنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

برای زمستون کدوم بهتره؟ زیرش میخوام جلیقه بدم بدوزه همون رنگ و جنس خالی لخت بپوشم با کدوم جنس پارچه ...

برای دخترم یه کت و شلوار جلیقه گرفتم کرپ مشکی البته خیلی قشنگه