2777
2789
عنوان

دیشب برام مهمون یهویی اومد

2607 بازدید | 99 پست

دیروز ساعت 4 و نیم خواهرشوهرم به شوهرم زنگ زد گفت ما خونه داداش هستیم کجایی یه سر بهت بزنم(خونش یه شهر دیگس اومده خونه مادرش منم باردارم و استراحت) شوهرمم گفت دارم با فلانی میرم جایی ولی زنم خونس میخواست دعوتتون کنه دیگه واسه شام بیایین حالا قیافه من اون لحظه😲😲 (میخواستم امروز ناهار دعوتش کنم) دیگه جاریمم خودشو دعوت کرد و مهمونام شدن 11 نفر (اگر امروز دعوت میکردم 3 نفر میبودن) (جاریم خیلی محبت کرد گفت افطار میکنه و شام میاد😑انگار مشکل من افطاری اون بود) از همون لحظه تا خود ساعت 8 سرپا بودم و کار کردم سریع گوشتا گذاشتم بیرون و لپه و برنج خیس دادم و تا ساعت پنج و نیم خورشت قیمه و مرغم آماده کردم و گذاشتم رو گاز و بعدم برنج دم دادم و سوپ قارچ درست کردم وسایل سالاد شستم و شوهرمم گفت دیر میاد رفتم سوپری سبزی و میوه خریدم و تا ساعت 7 هم سالاد کاهو و ماست و خیار و سبزی ها رو آماده کردم و بعدم جارو زدم و گردگیری کردم و حمام رفتم ساعت شده بود 8 اونام 8 و نیم اومدن دیگه داشتم از بی حالی نابود میشدم

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب همسری داری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این چیزا هرازگاهی اتفاق می افته. 

در کل تو مهمونیا سخت نگیرید ب خودتون

من سالادو همیشه میذارم با خود مهمون باهم درست می‌کنیم

یا ی غذا بیشتر سر سفره نمیذارم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

اشتباه از خودت بوده وقتی شوهرت حرف مفت زده خودش باید میموند همه اینارو انجام میداد،وقتی استراحتی چرا کار کردی؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
الهی عزیزم خسته نباشی خانوم کدبانو 

ممنون عزیزم کاش این جمله رو شوهرم گفته بود😂 آخرشم جاریم گفت لپه رو خیس ندادی امشب مکافات داریم😐

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 

به نظرم دعوا نکن

اروم‌گله کن

و ناز بکن براش

دعوا اجر و قرب کارتم‌از بین میبره در چشم همسرت

من خودم تا به خاک و خون‌نکشم آروم‌نمیشما ولی بعدا به شدتتتت پشیمون میشم از رفتارم

🍒دخترم🍒قلب من💚