2777
2789

من تو اتاق خوابم تازه پاشدم یعنی امروز اینجوری شد بخدا ۶ صبح پاشدم مثل سرماخورده ها همش آبریزش و عطسه و سوزش گلو من آلرژی دارم گاهی اینجوری میشم سیتیریزن خوردم تا ۱۰ بیدار بودم همش دستما دستم دیگه ۱۰ چشام سنگین شد تا الان خوابیدم. الان صدای مادرشوهرم میاد دخترش زنگ زده صداشو شنیدم گفت هنوز خوابه ناهارم نداریم. یعنی یبار نشد غذا بزاره بخدا اگه دختر خودش بود دلش میسوخت میگفت خودم امروز غذا بزارم حالا هیچی ام تو خونه نیس هروز میمونم چی بزارم 

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم زندگی میکنید؟؟؟؟؟؟

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عقدی ؟؟

نه بابا سه ساله باهم زندگی میکنیم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

تو یه خونه اید برو ببینه که مریضی

اره باهمیم. دیگه از صبح یعنی صدای عطسه های پشت همو نشنیده

چرا اونجایی خب گل وقتی بیماری

بیمار نیستم آلرژی دارم هروز سیتیریزن میخورم فصل که میخواد عوض شه بدترم میشم باد پنکه ام دیشب خورده بهم بدتر. یاهم زندگی میکنیم

بگو برات سوپ درست کنه

وای یبار دختراش زنگ زدن ما دیر میرسیم تو استانبولی بزار من گفتم استانبولیام بد میشه میگم مامان بزاره یهو قاطی کرد من پا و کمر ندارم

با هم زندگی میکنید؟؟؟

اره عزیزم الان سه سالی میشه