2777
2789
عنوان

دوس پسرمو امتحان کردم

2177 بازدید | 37 پست

سلام بایه پیج فیک فالوش کردم 

سریع فالو کردواومد دایرکت نوشت سلام خوبید؟

بعدشم توحرفامون بهم گفت که فکر کنم دوستام بااکانت دخترسرکارم میزارن و حالشونو جا میارم 

(احساس کردم اینجوری گفت که اگه ازطرف منه بعدا بتونه توجیه کنه بگه واسه این جواب دادم بتونم مچشو بگیرم)

ولی همچنان داره جواب اون پیجه فیکو میده و میگه شماره بده باهم اشنا شیم ومن تنهاو دلشکستم دنبال اینم باکسی باشم شاید اون یه نفر شما باشی 😒😒

امشبم یه یحثی کردیم گفتم دیگه نمیخام باهم باشیم وسط بحث یهوگفت راستی به اون پیجه که گفتم پیام دادم

انگار ترسید فکرکردم قضیه اونو فهمیدم میگم کات 

من میگم اگ ریگی ب کفشش نباشه اصلا چراباید بره دایرکتش و شماره بخاد حالا هرکی که هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا شب اول شماره هم خواسته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اون قسمتی که عقل و منطقت گفته کاملا درست گفته ! 

جواب پیج فیک رو داده 

یه چیزی ام گفته که اگر تو باشی  بعداً از زیرش بتونه فرار کنه

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
فقط با این  کات کن فقططط

پشت این نظر که میگه فقط با این کات کن 

شرارت وجود داره 🤣🤣

که حق این پسره اس نظر خوبی بود 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

من زمان دوستی یه بار با پیج فیک به همسرم دایرکت دادم

فحش داد بهم😐😐

فک کنم این حقه پیج فیک سالهاست که لو رفته

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ولی فک میکنم یک بویای برده که تویی  یک چند وقت با همون پیج فیک ببین چیکار میکنیه شاید فهمیده تویی  چند وقت هیچی نگو از پیاماشم که به پیج فیکت میده اسکرین بگیر که پاک نکنه  بعدش که مطمعن شدی بهش اسکیرنارو نشون بده و کات کن