2777
2789
عنوان

دوس پسرمو امتحان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 37 پست
افرین سنتی بهتره بخدا همین ازدواجای عاشق شدن بعدا تبدیل ب نفرت میشه من یه نفر دوستم داره چندساله دیگ ...

من خودم سنتی ازدواج کردم خیلی راضیم من اول علاقه ایی بهش نداشتم پسر عموم بود ولی بعدش واقعا دیونه وار عاشقش شدم بعد یسریا میگن اصلا نمیشه سنتی ازدواج کنی بعد عاشق شی

اشغال تر از اینا خودشونن ایندفعه که کات کردی دیگه رل نزن تا ازدواج کنی بخدا تهش فقط دلتنگی و د ...

اتفاقا خوبی دوستی میدونی همینه که ادما رو میشناسی 

من بااین قصد ازدواجی بودم ولی الان فهمیدم چقد بددل وشکاک و کلی اخلاقای بد دیگم داره فکر کن ندیده نشناخته ازدواج کنی نه راه رفت داری نه برگشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خوبی دوستی میدونی همینه که ادما رو میشناسی  من بااین قصد ازدواجی بودم ولی الان فهمیدم چ ...

۹۰ درصد پسرا با دختری که دوستن ازدواج نمیکنن چون دیگه اعتمادی بهش ندارن میگن اهل پسر بازیه ، و اینطوری میشه که دوس دختر یه پسر دیگه قسمتشون میشه😂😂😂

من خودم سنتی ازدواج کردم خیلی راضیم من اول علاقه ایی بهش نداشتم پسر عموم بود ولی بعدش واقعا دیونه وا ...

ن خیلی کار خوبی کردی عشق بعد ازدواج خوبه ن قبلش خوشبخت باشی 

اتفاقا خوبی دوستی میدونی همینه که ادما رو میشناسی  من بااین قصد ازدواجی بودم ولی الان فهمیدم چ ...

خوب الان دیگه کم پیدا میشه که قصد ازدواج داشته باشن  فقط برای خوشگذرونیه بعد وقتیم بخوای ازدواج سنتی کنی اینجوریم نیست که ندیده و نشناخته ازدواج کنیو بره انقدرا بودن تو دوستیو اینجور چیزا بهترین ادما بودن وقتی ازدواج کردن اخلاقشون عوض شدا 

یه نصیحت دوستانه : یارو رو جدی نگیر اصلا

بچسب به عشق و حال

که این فعلا داره دوراشو میزنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."