2777
2789
عنوان

آرایشگری یا درس خوندن؟

861 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها بنظرتون آرایشگری برم یا درس بخونم برای کنکور؟نمیدونم چیکارکنم از ی طرف دوس داشتم درس بخونم ولی خیلی سختع سخت ک میگم برای من صد برابر سخت تره خونه داری شوهرداری بچه داری مهمون داری آشپزی وووووووو اصلا نمیرسم نمیتونم و هم اینک همیشه دوست داشتم ادم تحصیل کرده ای باشم اما الان وضعیت اقتصادی خیلی خراب شده همه دنبال پول هستن برا همین آرایشگری اومد ب ذهنم ولی میترسم موفق نشم دو دلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مشکلات که گفتی ارایشگری هم نمیتونی بری چون همش باید ارایشگاه باشی همیشه دانشگاه لااقل فقط صبح ها ...

نه اتفاقا آرایشگری منظورم ی لاین خاص بود که نیازی نیست همش ارایشگاه باشی هروقت مشتری داشته باشی میری سالن دیگران کار میکنی

اول کنکور بده انشالله قبول شدی هم دانشگاه برو هم ارایشگا

پیشنهاد خوبی خودمم اول همین فکرو کردم گفتم انشالله اگ فرهنگیان قبول شم حداقل میدونم شغلم تضمین شدست در کنارش آرایشگاه هم برم که اگ یوقت آرایشگاه موفق نشدم کارم نگرفت میدونم ی کاری دارم ک هم بهش علاقه دارم هم خوبه

از من میشنوی برو دنبال ارایشگری‌ 

تحصیلات‌ هم اول اینکه میتونی بدون کنکور بری پیام نور 

دوم اینکه تو کتاب های متفرقه از رمان و شعر و کتاب های روانشناسی بخون قول میدم به اندازه به آدم تحصیل کرده بشه تفکراتت‌ و صحبت کردنت‌ فقط ی مدرک نداری