نه منظورم اینه مثلا برای چله بریدن دعا رو روی ی تیکه نخ میخونن ک بعد انگار باید بذاری گردنت ی همچین ...
نهههههه این کارا غلطه غلطههههه انقد درگیر مشکلات میشی که حد نداره هر روز شروع کن سوره یس یا زیارت عاشورا بخون خواهش میکنم عزیزم چون من خودم درگیر این جور مسایل بودم
زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی 🇮🇷❤️🇵🇸
عروسی منودختر عموم ۲۰ روز فاصله افتاد دوتامونم بچه هامون هم با فاصله ۱ماه بدنیا اومد .علت سقط چی بو ...
اولی خارج رحمی دومی پوچ با اینکه مشکلی هم ندارم ولی نمیدونم چرا این اتفاقا واسه من میوفته...اون کسی هم ک نزدیک من بود عروسیش بچه اولش ب دنیا اومد دو روز بعد فوت شد الان ی بچه دیگه داره
آخه معلوم نیست اون آدم خوبی باشه یا حتی حرفش راست باشه . ممکنه بگه آره چله گرفتن برات و بابد بیای نمیدونم دعا برات بنویسم و از این حرفا و شاید اصلا چله ایم در کار نباشه. کلاهبردار و حروم خور و گیرِجن تا دلت بخواد تو این قشر هست
زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی 🇮🇷❤️🇵🇸
یکیش خارج رحمی یکی هم پوچ گفت اینا علت مشخصی ندارن ممکنه برای هرکسی پیش بیاد ولی آخه چرا هر دوتاش با ...
عزیزم به قول دکترت ممکنه همینطوری پیش بیاد