2777
2789
اخه دوتا سقط داشتم ....بعد عروسی من و یکی از فامیلامون چند روز بیشتر فاصله نداشت 

پیگیرشو بینم علت سقطت چیه

منم ی موقع هایی خیلی دنبال اینکارا بودم چندین سال زندگیم خراب شد 

به این نتیجه رسیدم مضخرفی بیش نیس وهرگز نباید وارد این مسائل شد

نه منظورم اینه مثلا برای چله بریدن دعا رو روی ی تیکه نخ میخونن ک بعد انگار باید بذاری گردنت ی همچین ...

نهههههه این کارا غلطه غلطههههه انقد درگیر مشکلات میشی که حد نداره هر روز شروع کن سوره یس یا زیارت عاشورا بخون خواهش میکنم عزیزم چون من خودم درگیر این جور مسایل بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

یجا خوندم وایسا پستش بهت بدم

https://mobahele.blogsky.com/1398/11/20/post-170/ابطال-هر-گونه-طلسم-باطل-کردن-سحر-و-جادو-و-کشتن-عارض-هر-نوع-جن-مزاحم-که-وارد-بدن-شده-

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
پیگیرشو بینم علت سقطت چیه منم ی موقع هایی خیلی دنبال اینکارا بودم چندین سال زندگیم خراب شد  ب ...

علت خاصی نداشت...آخه من نمیخوام دعا بگیرم ک😢

شاید مُردم حواسم نیست🙃
دادم مشکلی نداشتم خداروشکر 

دکتر چی گفت درمورد سقط هات

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

نهههههه این کارا غلطه غلطههههه انقد درگیر مشکلات میشی که حد نداره هر روز شروع کن سوره یس یا زیارت عا ...

دیگه خسته شدم دلم میخواد ب هر چیزی چنگ بزنم 🥲😭حتی از باردار شدن میترسم دیگه

شاید مُردم حواسم نیست🙃
عروسی منو‌دختر عموم ۲۰ روز فاصله افتاد دوتامونم بچه هامون هم با فاصله ۱ماه بدنیا اومد .علت سقط چی بو ...

اولی خارج رحمی دومی پوچ با اینکه مشکلی هم ندارم ولی نمی‌دونم چرا این اتفاقا واسه من میوفته...اون کسی هم ک نزدیک من بود عروسیش بچه اولش ب دنیا اومد دو روز بعد فوت شد الان ی بچه دیگه داره

شاید مُردم حواسم نیست🙃
علت خاصی نداشت...آخه من نمیخوام دعا بگیرم ک😢

آخه معلوم نیست اون آدم خوبی باشه یا حتی حرفش راست باشه . ممکنه بگه آره چله گرفتن برات و بابد بیای نمیدونم دعا برات بنویسم و از این حرفا  و شاید اصلا چله ایم در کار نباشه. کلاهبردار و حروم خور و گیرِجن تا دلت بخواد تو این قشر هست

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

دکتر چی گفت درمورد سقط هات

یکیش خارج رحمی یکی هم پوچ گفت اینا علت مشخصی ندارن ممکنه برای هرکسی پیش بیاد ولی آخه چرا هر دوتاش باید برای من پیش بیاد 😢😭

شاید مُردم حواسم نیست🙃
آخه معلوم نیست اون آدم خوبی باشه یا حتی حرفش راست باشه . ممکنه بگه آره چله گرفتن برات و بابد بیای نم ...

منم از همین میترسم 🥺می‌خوام یکی باشه آدم درست و کاربلد ک موکلم نداشته باشه 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
یکیش خارج رحمی یکی هم پوچ گفت اینا علت مشخصی ندارن ممکنه برای هرکسی پیش بیاد ولی آخه چرا هر دوتاش با ...

عزیزم  به قول دکترت ممکنه همینطوری پیش بیاد

دیگه خسته شدم دلم میخواد ب هر چیزی چنگ بزنم 🥲😭حتی از باردار شدن میترسم دیگه

خواهش میکنم پیش دعا نویس نرو علاوه بر این مشکلی که داری صدتا مشکل روحی و جسمی ضرر مالی و بلا هم وارد زندگیت میشه یکم صبر کن همه چی درست میشه