2777
2789
عزیزم  به قول دکترت ممکنه همینطوری پیش بیاد

ینی قراره همه این بلاها فقط سر من بیاد؟ خب خسته شدم 😭اگه بچه دومم بود میگفتم خداروشکر یکی دارم ولی آخه واسه اولی آدم دلش میگیره

شاید مُردم حواسم نیست🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم پیش دعا نویس نرو علاوه بر این مشکلی که داری صدتا مشکل روحی و جسمی ضرر مالی و بلا هم وارد ...

یکی تعریف میکرد یه خانومه رفته دعا نویس برا پسرش دعا گرفته پسرش سربه راه بشه چند وقت بعدش پسرش به فجیع ترین شکل ممکن تصادف می‌کنه و میمیره

خواهش میکنم پیش دعا نویس نرو علاوه بر این مشکلی که داری صدتا مشکل روحی و جسمی ضرر مالی و بلا هم وارد ...

دقیقا درست میکی

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

یکی تعریف میکرد یه خانومه رفته دعا نویس برا پسرش دعا گرفته پسرش سربه راه بشه چند وقت بعدش پسرش به فج ...

منم از این قشر خیلی میترسم اصلا ما خانواده مذهبی هستیم این چیزا قبول نداریم ولی وقتی آدم درمونده میشه و هرچی دعا می‌کنه و باز همونه ب فکر این چیزا میوفته 😭

شاید مُردم حواسم نیست🙃
اگه بعدی هم سقط شد چی؟؟ 😢

یکم صبر کن شاید صلاح نیست الان حامله بشی به زمان بندی خدا شک نکن حرف مردمو ول کن یکی از فامیلای ما به زور آمپول و قرص حامله شد الان دخترش مشکل داره ینی اگه حامله نمیشد خیلی راحت تر بود 

ینی قراره همه این بلاها فقط سر من بیاد؟ خب خسته شدم 😭اگه بچه دومم بود میگفتم خداروشکر یکی دارم ولی ...

قوی باش دختر .نباز خودتو 

اتفاقه دیگه میوفته 

توکلت به خدا باشه

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

یکم صبر کن شاید صلاح نیست الان حامله بشی به زمان بندی خدا شک نکن حرف مردمو ول کن یکی از فامیلای ما ب ...

همش همینو میگم با این حرفا خودمو آروم میکنم ولی از ته دل داغونم 😭همش دعا میکنم خدا بهم بچه سالم و صالح بده 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
یکم صبر کن شاید صلاح نیست الان حامله بشی به زمان بندی خدا شک نکن حرف مردمو ول کن یکی از فامیلای ما ب ...

به خانم ام البنین متوسل شو یا چله سوره نور بگیر تقدیم به خانوم فاطمه زهرا(س)مطمین باش تو بهترین وقت حاجت روا میشی عزیزم

همش همینو میگم با این حرفا خودمو آروم میکنم ولی از ته دل داغونم 😭همش دعا میکنم خدا بهم بچه سالم و ص ...

عزیزم من امسال میشه ۳۵سالم مجردم تا حالا هم ازدواج نکردم منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم بچه دار بشم اما سپردم به خدا مثلا میرم جایی میبینن از من کوچیکتر ها بچه دارن حسرت نمی‌خورم میگم خدای منم بزرگه منم یه روز به آرزوم میرسم

عزیزم من امسال میشه ۳۵سالم مجردم تا حالا هم ازدواج نکردم منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم بچه دار بشم ا ...

خیلی سخته اینجور امتحان کردنای خدا😭انشالله شما هم امسال ازدواج می‌کنی و خوشبخت میشی ❤️

شاید مُردم حواسم نیست🙃