2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمبه خودش منبع بوئه میخوای با اون چرخ کنی؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وقتی میخوای درست کنی قبلش گوشتا رو تو اب درحال جوش که چند تیکه پیاز و ابلیمو توش ریختی بریز یه قل که خورد بردار اب بکش بعد بپز 

البته من برای مرغ اینکار رو میکردم .

میتونی هم وقتی داری میپزی همون اول روشون چند قطره ابلیمو بریزی

گوشت گوسفندی خیلی ذائقه ایه 

خیلی چربه و خب بوش بیشتره، راهکاری برای گوشت گوسفندی ندارم 

ولی خب رو بو حساسی گوساله استفاده کن 

من خودم گوشت دوست ندارم، اصلا نمیخورم 

ولی سر مسئله بو خیلی حساسم، گوشت گوساله اصلا بو نمیده اگه طبخش درست باشه 

ما گوساله استفاده می‌کنیم 

قبل از این ک بپزی گوشت رو تمیز بشور یکم اب کن روش بزار رو گاز 

بعدش یکم نمک چوب دارچین کمی ابلیمو اویشن و ی حبه سیر و پیاز خورد کن داخلش بزار خوب بجوشه حالت ابپز بشه 

اونوقت میتونی در بیاری سرخ کنی و خورشتت رو درست کنی 

امتحان کن اصلا بو نمیده مطمئن باش

درضمن همیشه هم گوشت بره بگیر ک بو نده

بزاری فریزر هر چی بگذره بوش کمتر میشه قبل مصرف پنج دقیقه بزار توی اب و یه قاشق نمک کمی بمونه بعدباهمون بشورش بعد استفاده کن توی غذا هم بیشتر پیاز و سیر و ادویه بزن زنجبیل هم که عالیه 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..