2777
2789

بچه ها چند روز قبل برای یه بحثی قرار بود دور هم جمع بشیم با یه سری ها سر یه کنفرانسی خلاصه کارامون تموم شد دیگه بحث متفرقه بود بعدش از آب و هوا بگیر تا خلاصه همه چی هر کی یه چیری میگفت

یهو بحث درخت اینا شد یه پسره هست خیلی آدم آروم و کم حرفی هستش از انواع درخت ها گفت و میوه دادن و ندادن و پیوند درخت و..... آخرش گفت تو دهات ما هم از اینا هست خواستین میتونم وقتی بار داد براتون بیارم از میوه هاش  (تا الان هیچ کسی از ما نمیدونست این از روستا میاد و بچه روستاس) روستایی بودن اصلا بد نیستا شخصیت آدم مهمه حالا میخواد جردن باشه یا روستا ولی خب یه عده نمیدونم چرا سعی میکنن به خیال خودشون فخر فروشی یا توهین کنن با این چیزا

ما خودمون فامیل داریم تو روستا خیلی هم آدمای خوبی هستن

خلاصه یهو یکی دو نفر ریز خندیدن یکی از بچه ها گفت از دهات میایی؟ با حالت مسخره کردن و توهین آمیز 

اینم گفت آره تو شهر خونه داریم ولی کار و بارمون روستاس اصالتا روستایی هستیم

خلاصه خیلی به نظرم بد شد رفتار دختره اصلا خوب نبود من خجالت کشیدم به جای پسره 😑

خلاصه جدا شدیم

باهم وایساده بودیم کنار ماشین ها که بریم

این پسره اومد کنار ما دخترا  گفت  بخشید اجازه مرخصی میدین؟ هیچ کی جوابشو نداد 🤦‍♀️

منم برا اینکه بد نشه و بیشتر ضایع نشه سریع گفتم اختیار دارید روز خوبی داشته باشین  راستی اطلاعاتون درباره میوه دادن خیلی جالب بود به نظرم 🙃( تو دلمم میگفتم این پسر چقدر آدم ساده و بدبختی هستش خب اینا دارن مسخره ت میکنن راتو بکش برو دیگه اجازه مرخصی گفتن چیه دیگه!! یه لحظه گفتم شاید میخواد مثلا اون مسخره شدنشو با رفتار مودبانه جواب بده یا...)

خلاصه دلم سوخت براش گفتم به هر دلیلی اینو گفت اشتباه کرد

ایشونم در جواب من گفت خواهش میکنم و...

بعد بازم وایساد دید هیچکی محل نمیده گفت عذر میخوام منظورم این بود از جلوی ماشین بیایید کنار میخوام برم اگه اجازه بدین!

حالا ماشین‌ش چیه؟ اپتیما!! 

سه میلیارد پول ماشینه!

دختره که بهش گفته بود دهاتی هم به ماشین تکیه داده بود😂 هیچی دیگه سوار شد رفت خیلی شیک و مجلسی

خلاصه دو روز پیش یکی از پسرا که باهاش صمیمی هستش گفت که آره  زمینای کشاورزی دارن، مرغ داری دارن، استخر پرورش ماهی دارن و.... خلاصه وضعشون توپه خونه تو بالاشهر دارن  بعد این آنقدر آدم چشم و دل سیری هستش یه بارم نیومده شواف کنه یا پز بده و از این کارا 

هیچی دیگه امروز همونایی که مسخره میکردن تو گروه داشتن الکی تعریف میکردن که آره زندگی روستا خیلی خوبه خوش به حال آقای فلانی و... یعنی میخواستن  خیلی خلاصه رفتار زشت اون روز  ماله کشی کنن و الان داشتن تملق و چاپلوسی میکردن

که ایشون هم بعد از جواب ندادن های طولانی الان  خیلی خلاصه پیام نوشتن دوستان لطفا برای بحث های متفرقه گروه دیگه بزنید متاسفانه پیام های اصلی گم میشه 🙂

خیلی مودبانه شست و پهن کرد یعنی 😆 

رفتارش به نظرم خیلی سنگین و جنتلمنانه بود👌

بابا دمش گرررررم.. من از همینجا کفتاده براش ایست میزنممم😶😂👏👏👏

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

آره خیلی وچقدر بده که آدم ها رو با محل تولد و زندگیشون بسنجیم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب ای کاش من اونجا بودم ضایع شدن دختره زو میدیدم😅

واقعا برای همین اسم ما دخترا شده آهن پرست

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

کامل نخوندم، ولی با پاسپورت شهر کجا راهتون میدن؟

کشوری مثل سوئد اصولن به اصطلاح همش روستاست..

و این چیز نرمالیه

اینجا خاورمیانس، شل کنین😂

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.

به به عجب رفتاری 😍😍😍آفرین به اینهمه ادب 👏👏👏...و متأسفم برای اون خانوم که اندازه فندق شعور ندارن😊

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اصالت یعنی همین 

متاسفانه الان خیلی هارو دیدم روستایی بودن خودشونو قایم میکنن 

زنه قشنگ لهجه داشت ولی میگفت تهرانیم 

کاش دیدمون عوض شه اذیت نکنیم بی احترامی نکنیم 

که روستایی یا شهرستانی ها اصالت خودشونو قایم نکنن

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

چه وضعشه شدیم اهن پرست🫤😑😑

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

اخرش ذوق مرگ شدم😍😍❤❤❤

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷