بچه ها چند روز قبل برای یه بحثی قرار بود دور هم جمع بشیم با یه سری ها سر یه کنفرانسی خلاصه کارامون تموم شد دیگه بحث متفرقه بود بعدش از آب و هوا بگیر تا خلاصه همه چی هر کی یه چیری میگفت
یهو بحث درخت اینا شد یه پسره هست خیلی آدم آروم و کم حرفی هستش از انواع درخت ها گفت و میوه دادن و ندادن و پیوند درخت و..... آخرش گفت تو دهات ما هم از اینا هست خواستین میتونم وقتی بار داد براتون بیارم از میوه هاش  (تا الان هیچ کسی از ما نمیدونست این از روستا میاد و بچه روستاس) روستایی بودن اصلا بد نیستا شخصیت آدم مهمه حالا میخواد جردن باشه یا روستا ولی خب یه عده نمیدونم چرا سعی میکنن به خیال خودشون فخر فروشی یا توهین کنن با این چیزا
ما خودمون فامیل داریم تو روستا خیلی هم آدمای خوبی هستن
خلاصه یهو یکی دو نفر ریز خندیدن یکی از بچه ها گفت از دهات میایی؟ با حالت مسخره کردن و توهین آمیز 
اینم گفت آره تو شهر خونه داریم ولی کار و بارمون روستاس اصالتا روستایی هستیم
خلاصه خیلی به نظرم بد شد رفتار دختره اصلا خوب نبود من خجالت کشیدم به جای پسره 😑
خلاصه جدا شدیم
باهم وایساده بودیم کنار ماشین ها که بریم
این پسره اومد کنار ما دخترا  گفت  بخشید اجازه مرخصی میدین؟ هیچ کی جوابشو نداد 🤦♀️
منم برا اینکه بد نشه و بیشتر ضایع نشه سریع گفتم اختیار دارید روز خوبی داشته باشین  راستی اطلاعاتون درباره میوه دادن خیلی جالب بود به نظرم 🙃( تو دلمم میگفتم این پسر چقدر آدم ساده و بدبختی هستش خب اینا دارن مسخره ت میکنن راتو بکش برو دیگه اجازه مرخصی گفتن چیه دیگه!! یه لحظه گفتم شاید میخواد مثلا اون مسخره شدنشو با رفتار مودبانه جواب بده یا...)
خلاصه دلم سوخت براش گفتم به هر دلیلی اینو گفت اشتباه کرد
ایشونم در جواب من گفت خواهش میکنم و...
بعد بازم وایساد دید هیچکی محل نمیده گفت عذر میخوام منظورم این بود از جلوی ماشین بیایید کنار میخوام برم اگه اجازه بدین!
حالا ماشینش چیه؟ اپتیما!! 
سه میلیارد پول ماشینه!
دختره که بهش گفته بود دهاتی هم به ماشین تکیه داده بود😂 هیچی دیگه سوار شد رفت خیلی شیک و مجلسی
خلاصه دو روز پیش یکی از پسرا که باهاش صمیمی هستش گفت که آره  زمینای کشاورزی دارن، مرغ داری دارن، استخر پرورش ماهی دارن و.... خلاصه وضعشون توپه خونه تو بالاشهر دارن  بعد این آنقدر آدم چشم و دل سیری هستش یه بارم نیومده شواف کنه یا پز بده و از این کارا 
هیچی دیگه امروز همونایی که مسخره میکردن تو گروه داشتن الکی تعریف میکردن که آره زندگی روستا خیلی خوبه خوش به حال آقای فلانی و... یعنی میخواستن  خیلی خلاصه رفتار زشت اون روز  ماله کشی کنن و الان داشتن تملق و چاپلوسی میکردن
که ایشون هم بعد از جواب ندادن های طولانی الان  خیلی خلاصه پیام نوشتن دوستان لطفا برای بحث های متفرقه گروه دیگه بزنید متاسفانه پیام های اصلی گم میشه 🙂
خیلی مودبانه شست و پهن کرد یعنی 😆 
رفتارش به نظرم خیلی سنگین و جنتلمنانه بود👌