2777
2789
من پدرم رو دوست دارم چون کلی عشق و محبت داد به خانواده...برادرم رو دوست دارم چون همیشه حامیم بوده... ...

منم بابام و همسرمو دوس دارم

ولی مثلا بابام بازم یه سری تفکرات قدیمی ته کله اش هس

یا مثلا غالب مرداییو که می بینم میفهمم تفکرات معیوب دارن

همسرمو با کلی بدبختی پیدا کردم

اما واقعیت اینه مردای جامعه ما اونقدرام خوب نیستن و دچار انحطاط شدن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دقیقا یه سری حرفاش تو ایران اصلا جواب نمیده ...اینجا هنوز چیزای کوچیک قفله    

دقیقاً.

این جا رو با اونور اشتباه گرفته.😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و مرد رو برابر میدونه وظایف و امکاناتی ک باید داشته باشن 

ولی افراطی ها مرد ستیز هستن و دنبال چیزای بیشتر برای زن ها و له کردن مرد ها مث زن ستیز های الان

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
زن و مرد رو برابر میدونه وظایف و امکاناتی ک باید داشته باشن  ولی افراطی ها مرد ستیز هستن و دنب ...

برابری وظایف درست نیست به نظرم چون ویژگی های ذاتی مرد و زن متفاوت هست...مثلا برای معلمی اول دبستان یک مرد مناسب نیست یا مربی مهد کودک...برای کارگری ساختمان هم یک زن مناسب نیست بخاطر محدودیت جسمی...برابری همیشه چیز خوبی نیست

دقیقا یه سری حرفاش تو ایران اصلا جواب نمیده ...اینجا هنوز چیزای کوچیک قفله    

من فکر می‌کنم اونم به این منظور این‌ها رو میگه که "اینجا هنوز چیزهای کوچیک قفله"! تو ایران با توجه به شرایطی که هست باید فمنیسم افراطی وجود داشته باشه تا شاید اون برابری‌ای که فمنیسم واقعی دنبالشه بوجود بیاد. هر چند منم با صد درصد عقایدش موافق نیستم.

فمنیست واقعی مرد ستیز نیست، زن سالار نیست. اون معتقده‌ زن و مرد هردو حقوق انسانی برابر دارن. فمنیست ...

چقدر خوندن نظرت دلگرم کننده بود...خوشحالم می بینم دخترایی هستن که اهل مطالعه و تفکرن...بعضی وقتا سطح دغدغه های رایج سایت نا امیدم میکنه چون این سایت مشته نمونه خروار

برابری وظایف درست نیست به نظرم چون ویژگی های ذاتی مرد و زن متفاوت هست...مثلا برای معلمی اول دبستان ی ...

ببین فمینیستا میگن شغلا رو جنسیتی نکنین یعنی نگین کارگری ساختمان فقط و فقط از مرد بر میاد چون توان مند تره درسته مرد از لحاظ جسمی قوی تره و علم هم می گه جسم زن با جسم مرد از لحاظ مقاوت و استقامت فرق داره ولی فمینیستا میگن مثلاً تعداد پذیرش کارگر زن و مرد رو یکسان در نظر بگیرین شاید یه زن توان بدنیش با بقیه ی زنا متفاوت باشه و بتونه از پس کارش بر بیاد بر عکسش هم هست.حالا اکثریت که رو در نظر بگیریم می بینم مردا مثلاً تو کارای ساختمانی توانمند ترن اما این دلیل بر این نیست بگیم اون شغل مردانه اس یا تعداد پذیرش و استخدام رو دولت برابر در نظر نگیره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ببین فمینیستا میگن شغلا رو جنسیتی نکنین یعنی نگین کارگری ساختمان فقط و فقط از مرد بر میاد چون توان م ...

خب بیا فرض کنیم یه کارفرما ۱۰ تا کارگر ساختمانی میخواد و مجبور باشه ۵ تا مرد بگیره ۵ تا زن...حالا شاید یه زن متفاوت پیدا شد که مناسب این کار بود...چهار تای باقی مونده رو چی کار کنه؟یا مثلا رئیس دولت موظف باشه نصف اعضای کابینه رو مرد و نصفی رو زن انتخاب کنه،این مخالف شایسته سالاری هست چون ممکنه افراد واجد صلاحیت الزاما از نظر تعداد نصف مرد و نصف زن نباشن!  کسی نیومده از روی غرض مطابق میل خودش بگه اینکار زنانه هست و اونکار مردانه...واقعیت های موجود هستن که به این باور ها شکل دادن،هرچند افراد استثنا همیشه هستن من بحثی رو این ندارم...

برابری وظایف درست نیست به نظرم چون ویژگی های ذاتی مرد و زن متفاوت هست...مثلا برای معلمی اول دبستان ی ...

خب فمنیسم همینو میگه که مبنای انتخاب شغل جنسیت افراد نباید باشه

چرا یه مرد نباید معلم اول دبستان باشه؟

شاید یه مرد تو آموزش به بچه ها بسیار توانمند و باحوصله باشه اما یه زن نباشه

چرا یه زن نباید تراشکار باشه؟

الان من تراشکاری بلدم و بسیار دوست دارم،اما همه میگن کار مردونه اس در حالی که این طور نیس و یه هنره

ویژگی ها و توانایی ها ربطی به جنسیت ندارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب فمنیسم همینو میگه که مبنای انتخاب شغل جنسیت افراد نباید باشه چرا یه مرد نباید معلم اول دبستان با ...

چرا اتفاقا ویژگی ها و توانایی ها به جنسیت ربط دارن...چرا تو رشته های ورزشی مسابقات زنان و مردان جدا برگزار میشه؟بخاطر همین تفاوت هاست...درسته ممکنه یک مرد پیدا بشه واسه مربی گری مهد کودک خوب باشه ولی چرا اکثرا زن ها امتخاب میشن برای این شغل؟چون زن ها عموما(نه مطلقا)مناسب تر هستن

چرا اتفاقا ویژگی ها و توانایی ها به جنسیت ربط دارن...چرا تو رشته های ورزشی مسابقات زنان و مردان جدا ...

اونا بر اساس توانایی فیزیکیه

مثلا یه مرد ورزشکار تو یه دیقه بیشتر از یه زن ورزشکار میتونه بدوئه

ولی تو یه شغلی مثل معلمی شما قرار نیس از نیروی فیزیکیت استفاده کنی و باید به همه افراد فرصت برابر داده بشه.

یا مثلا خود من مهندس مکانیکم

خیلی جاهای دولتی واسه استخدام میگن فقط مرد میگیریم،خب چرا؟

شغل ما جنسیتی نیس و نیروی فیزیکی نمیخواد،اما چون زنم نمیتونم استخدام بخش دولتی باشم

اونا بر اساس توانایی فیزیکیه مثلا یه مرد ورزشکار تو یه دیقه بیشتر از یه زن ورزشکار میتونه بدوئه ول ...

ویژگی های فیزیکی یه مثال بیسیک هستش...ولی در مورد ویژگی های روحی و فکری هم تفاوت وجود داره بین زن و مرد...یک زن از نظر عاطفی توانایی بیشتری داره واسه ارتباط با کودکان و خود بچه ها هم تو سنین پاییین با ممعلم های زن بهتر ارتباط میگیرن.یه مثال دیگه ۱۰۰ شطرنج باز بزرگ دنیا اکثرشون مرد هستن یابرنده های جایزه نوبل اکثرا مرد هستن شاید این بخاطر شرایط تحمیلی اجتماعی به ما زنا باشه نمیدونم واقعا...ولی حرف تو هم درسته نباید برای استخدام دولتی بین ما و یک مردی که همون رشته مارو خونده فرق باشه

دموکراسی یعنی حکومت مردم، خوب مردم یعنی چه کسانی؟ فمنیسم میگه زن‌ها (فمن به مثابه‌ی دموس)

قائل به تساوی و تشابه حقوق و وظایف زن و مرد اند، لزوما سکولار هستند و حقوق رو بر اساس عقل انسان‌گرایانه‌ی بریده از وحی تفسیر می‌کنند.

گرایش‌های مختلفی دارند( فمینیسم اسلامی نداریم بیشتر شبیه جوکه) رادیکالش هم نوع ترمز بریده‌اشه