2777
2789

فمینیست واقعی دنبال برابری مرد و زن هست نه دنبال زن سالاری یا مرد سالاری.

مثلاً نسرین افضلی یکی از فمینیستای افراطی هست که شورش رو دیگه در آورده!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
فمینیست واقعی دنبال برابری مرد و زن هست نه دنبال زن سالاری یا مرد سالاری. مثلاً نسرین افضلی یکی از ...

دقیقااا متنفرم ازش

یه بار خیانت دیدی برنگرد احمق بودم برگشتم ۴ بار خیانت کرد. نترسم که با دیگری خوی کنی:) تو با من چه کردی که با او کنی:)   اعتماد_ممنوع❌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تساوی حقوق با تشابه حقوق فرق داره  واینکه حق درمقابل وظیفه میاد وگرنه ناحق میشه  ولی بعضیا اینو نمیخوان درک کنن واینکه بعضیا به مرد ستیزی رسیدن که این هم بده درصورتیکه جهان به هردوئه  زنو مرد احتیاج داره 

فمینیست واقعی دنبال برابری مرد و زن هست نه دنبال زن سالاری یا مرد سالاری. مثلاً نسرین افضلی یکی از ...

من پیجشو دیدم...واقعا چیزی به جز مرد ستیزی و آقار عقده های شدید نسبت به جنس مرد رو ندیدم...جای تاسف داره که امثال این ادم به نوجوونای دست گل ما جهت میدن و اونارم بیمار میکنن

افراطی میره سمت زن سالاری مطلق

معمولیش میشه برابری حقوق زن و مرد

منم افراطیه رو بیشتر دوس دارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من پیجشو دیدم...واقعا چیزی به جز مرد ستیزی و آقار عقده های شدید نسبت به جنس مرد رو ندیدم...جای تاسف ...

نسرین مردا رو خوب میشناسه اتفاقا

من حرفاشو قبول دارم

مردا موجودات جالبی نیستن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من پیجشو دیدم...واقعا چیزی به جز مرد ستیزی و آقار عقده های شدید نسبت به جنس مرد رو ندیدم...جای تاسف ...

آره نسرین افضلی در کنار بعضی اطلاع رسانیاش که یکیش همون مسئله ی بکارت هست تند رو هم هست مثلاً به نوجوانای زیر ۱۸ سال گفته بود برین رابطه ی جنسی رو تجربه کنین!!

من مخالف رابطه ی جنسی تو مجردی نیستم اما نه تو این سن،،نه تو جامعه ای که حتی واکسن ویروس اچ پی وی زده نمی شه،،نه تو جامعه ای که هیچی از پیش گیری و جلو گیری از بارداری نمی دونن.

یا می گفت چون مردا حق صیغه و ازدواج مجدد رو دارن پس شما هم با هر کی دوست دارین رابطه ی جنسی داشته باشین و ارزشای اخلاقی که یکیش وفا داری هست زیر پا بذارین و لج کنین.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

فمنیست واقعی مرد ستیز نیست، زن سالار نیست. اون معتقده‌ زن و مرد هردو حقوق انسانی برابر دارن.

فمنیست واقعی کسیه که جریان های بزرگ فمنیسم رو میشناسه و با نظریه‌هاشون آشناست.

فمنیست واقعی فقط ادعا نداره. اون کتابای خواجه مونث و جنس دوم رو خونده و بر اساس آرمان های مکتب نظر میده نه عقده‌های خودش

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

آره نسرین افضلی در کنار بعضی اطلاع رسانیاش که یکیش همون مسئله ی بکارت هست تند رو هم هست مثلاً به نوج ...

دقیقا یه سری حرفاش تو ایران اصلا جواب نمیده ...اینجا هنوز چیزای کوچیک قفله  

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

نسرین مردا رو خوب میشناسه اتفاقا من حرفاشو قبول دارم مردا موجودات جالبی نیستن

من پدرم رو دوست دارم چون کلی عشق و محبت داد به خانواده...برادرم رو دوست دارم چون همیشه حامیم بوده...رل اولمو دوست ندارم چون یه لاشی واقعی بود💔😂...نامزد الانمو دوست دارم چون بهم نشون داد عشق واقعی یعنی چی...زن خوب و بد داریم همونطور که مرد خوب و بدم داریم...فمنیسم افراطی باعث میشه یه عینک بدبینی بزنی به چشمت و با تنفر و کینه به دنیا نگاه کنی...یک نگاه بیمارگونه

نسرین مردا رو خوب میشناسه اتفاقا من حرفاشو قبول دارم مردا موجودات جالبی نیستن

هیچ چیز مطلقی وجود نداره 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.