2777
2789

ملاک هاتون برای ازدواج چیه هر کدوم رو چه طور میفهمید طرف داره یا نه؟ 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

تو نگاه اول آدم میفهمه

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.
تو نگاه اول آدم میفهمه

اخلاق مثلا چه طور میفهمی؟ 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه مهم تر اخلاق.صداقت .با خونواده بودن این سه تا رو داشته باشه بقیه حل هس

چه طور باید فهمید؟ 

مواقعا نیستم این حرف اشتباه هس تو نگاه اول فهمید الکی آدرس نده.باید تو دوران نامزدی بفهمی که خودشو ر ...

چه طور اخلاق و خانواده دار بودن رو میفهمید؟ 

بقیه هم لطفاً نظرتون رو بگید 

مواقعا نیستم این حرف اشتباه هس تو نگاه اول فهمید الکی آدرس نده.باید تو دوران نامزدی بفهمی که خودشو ر ...

بسپار به زمان .با بیرون رفتارتون. موقع که صحبت می‌کنید با هم .اینا رو میشه تو دوران نامزدی فهمید قبل از عقد منطورم هس

بسپار به زمان .با بیرون رفتارتون. موقع که صحبت می‌کنید با هم .اینا رو میشه تو دوران نامزدی فهمید قبل ...

اینکه زود عصبانی بشه رو چه طور باید فهمید؟ 

عموما از طرز برخورد با زن های خانواده‌ش میشه یه چیزایی رو فهمید. مثلا اگه خواهر داره و مدام بابت پوشش خواهرش بهش تذکر میده یا گیر میده میتونی بفهمی با تو هم همچین رفتاری خواهد داشت!

ولی اینم تو بعضی موارد جواب میده

من اخلاق، صداقت، شغل و مستقل بودن و سواد(نه مدرک تحصیلی) برام مهمه.

حتی اینکه وضع مالی چندان خوبی نداشته باشه ولی مستقل باشه رو ترجیح میدم به اینکه پول زیاد داشته باشه ولی دستش تو جیب یکی دیگه باشه.

ممنون میشم اگه برای موفقیتم تو رشته ورزشیم دعا کنید:)
بسپار به زمان .با بیرون رفتارتون. موقع که صحبت می‌کنید با هم .اینا رو میشه تو دوران نامزدی فهمید قبل ...

بر فرض مثال میرید بازار یه وسیله ای بخری مثلا مانتو با هم برید بازار از ابن مغازه از اون مغازه بپرس گرون ترینش بپرس بگو من این میخام ببین واکنشش در مقابل تو چی هس اگه گفت من من کرد و بهونه آورد ببین خسیس هس اگه هیچی نگفت و برداشت ببره حساب کنه بگو دستت در نکنه پشیمون شدم بریم یه جای دیگه رو ببینیم .بازم میگم هدفت خرید کردن نباشه فقط فقط امتحان کردن باشه

عموما از طرز برخورد با زن های خانواده‌ش میشه یه چیزایی رو فهمید. مثلا اگه خواهر داره و مدام بابت پوش ...

ملاک هاتون رو چه طور میفهمید طرف داره؟ 

بر فرض مثال میرید بازار یه وسیله ای بخری مثلا مانتو با هم برید بازار از ابن مغازه از اون مغازه بپرس ...

اگه گفت فعلا یکم ارزون تر بگیر کنسله یعنی😂