2777
2789
عنوان

اختلافات با خانواده شوهرم

565 بازدید | 38 پست

اینو بگم کهوسوهرم به شدت رفیق بازه واهل قهوه خونه 

تاحالا دوهزار بار گفتم نرو نکن خوب نیس نصیحت کردم با ناز گفتم بی فایده بود تااینکه یه روز بعدقهوه خونه با یکی تصادف کرد منم ناراحتی کردم البته در هنین حد که گفتم دلت خنک شد اینو گفتم شوهرم شام نخورد برادر شوهرمم پشت منه گفت این زندگی وجونشو میده پای رفیق وقهوه خونه دیگه شوهرم جوابشو داد ودعوا شد 

مادرشوهرم گفت تو شر بپا کردی میگم من زندگیمه نمیتونم خفه بشم هیچی نگم 

پدرشوهرمم رفته به بابام گفته دخترتو زنانگی بلد نیس زن اگه زن باشه افسار شوهرشو هرجا بخاد میکوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهر شما زن ذلیل بوده افسارش کوبیده شده.

نه تا ۲۰ سال مادرشوهرمو زده وهربار انداخته خونه یکی بعد ۲۰سال پسراش بزرگ شدن دیگه نمیذارن مادرشونو اذیت کنه مادرشوهرمم میگه این هنر من بوده که شوهرم مطیعمه اونم بعد ۲۰سال 

منم دیگه خونشون نمیرم  خود پدرشوهرم ومادرشوهرم میگن تو هیچی نگو غذاتو بپز لبخندتو بزن حق رختخو ...

چه بی شخصیت پرروعن! به بابات زنگ زده بهت چه حرف بدی) پز بشور ب *ده لبخند بزن مترسک 

سر جالیز نگرفتن که! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

در این که پدر شوهرت واقعا بی‌شعوره شکی نیست، نمیدونم واقعا ولی تا وقتی طرف خودش قبول نکنه داره اشتباه می‌کنه تلاشی هم برای کنار گذاشتن اشتباهی که قبولش نداره نمیکنه، ولی تو هم تا میتونی و البته اگه همسرت ارزش اینو داره که واسه نگهداشتن اش تلاش کنی، تلاش کن، وگرنه عمر خودت رو هدر آدمی نکن که چند صباح دیگه شرمنده خودت بشی