2777
2789
عنوان

چرا بعضیا رویایی فکر میکنند

100 بازدید | 13 پست

دیروز یکی نوشته بود پدرم بهم جلو مادرم فلان کرد امروز هم یکی نوشته زایمان در امریکا میخام بچم امریکایی شه چقد دروغ دیگه بسه دا معلومه همش چاخانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گفته دلم میخوادامریکادنیابیادچیزعجیبی نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعضی چیزا برا ما آرزوعه من یکی رو میشناسم  دختره تازه ۲۰ سالشه ولی باباش بنز انداخته زیر پاش و نصف خواهر برادراشم اروپا زندگی میکنن همچین کارایی برا این جور آدما خیلی راحته 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
من ایران زایمان کردم ولی خیلی‌ها رو دیدم خارج از کشور زایمان کردن و رویا محسوب نمیشه

حتما از اول خارج بودن یا دوماهه رفتن موندن اونجا یا تو مسافرت نه اینکه وقت زایمان بری بزایی برگردی این منتقی نیس چون بعد از ۲۵هفته فکر کنم هواپیما سوار شدن ممنوعه چون ممکنه کیسه اب پاره بشه خیلی خطر ناکه

خب نگفته که میگه میخام برم زایمان کنم برگردم تنهام فلان معلومه اینا الکیه 

اها

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعضی چیزا برا ما آرزوعه من یکی رو میشناسم  دختره تازه ۲۰ سالشه ولی باباش بنز انداخته زیر پاش و ...

خب دختر دایی من خونش تو استرالیاست داییم ترکیه خواهر اون دختر داییم مجرد رفته فرانسه ربطی به رفتن نداره تا جایی که همه میدونن سه ماهه اخر هوا پیما سوار شدن خریت چون باعث پارگی کیسه اب میشه خطریه