2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی شما همسرتون مثل خودتونه؟ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4131 بازدید | 133 پست
اینجا چه میکنی برو سر درست🦧

رفتم 😭🤧 امروز خواهرم اینا هسن تمرکز درس خوندن ندارم خیلی صدا میدن😬

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز عقد نکردیم دو ماه دیگه عقدمه

به نظرم اگر اذیت میشی جدا شو

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
هر کار کردم عکس اپلود نشد  اینو گفته کپی کردم ازالان تا آخر عمرم  هر روزشو ک دلم ...

فکر کنم جوری گفتی که داره لج میکنه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ما هم خیلی با هم فرق داریم نه نماز میخونه نه روزه میگیره. من کاری باهاش ندارم. تو ماه رمضون هم مع ...

خب من از همین میترسم

اصلا برام مهم نیست بگیره یا نگیره

ولی فردا روز تو زندگی من واقعا سختمه مثلا تو ماه رمضون مجبور شم تنها سحری بخورم یا تنها افطار کنم

همیشه از خدا یه همراه میخواستم 😔

هر کار کردم عکس اپلود نشد  اینو گفته کپی کردم ازالان تا آخر عمرم  هر روزشو ک دلم ...

اوووف این نه تنها به خاطر اعتقادش بلکه بخاطر پروویی و خط و نشون کشیدنش باید بندازی دور هنو نامزد انقد کُری میخونه عقد کنید که بگه بمیر باید بمیری🤢

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

وای چقد بده یاد خودم افتادم خواهرزاده هام میومدن . دفه دیگ راهشون نده🤣🤣🤣💔

راش نمیدم هیی میاد در میزنه😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

همه دوستانی که میگن راست میگه یا نه

عقیده خودشونو راجع به روزه گفتن

شماهم وقتی با همچین مردی ازدواج کردی، تغییرش سخته

نمیتونی به این راحتیا تغییرش بدی

اگرم یه موقع خواستی وارد این راه بشی، باید با یه مشاور مذهبی صحبت کنی و غیر مستقیم تلاش کنی همسرت علاقه مند شه

نه اینکه رک بهش بگی

خب هرکی باشه حس میکنه داره به عقایدش توهین میشه

البته اولین نکته ازدواج با هم کفو از نظر دینی هستش.

من یه دوستی داشتم که خیلی مذهبی بود، اون موقع خواستگاری حتی توجه میکرد که پیراهن مرد تو شلوارشه یا رو شلوار. 

براش حیای مرد و این چیزام مهم بود

درنهایت هم با یکی مثل خودش ازدواج کرد. 

من دوست داشتم با کسی ازدواج کنم که در عین ساده گیری تو عقاید دینی، مذهبی باشه و نماز روزش واسش مهم باشه. 

که همینم تو انتخابم لحاظ کردم. 

ان شاالله موفق باشی. 

هنوز عقد نکردیم دو ماه دیگه عقدمه

پس جای امید زیاده

به نظرم زیاد پاپیچشون نشین و مداوم تذکر ندین

دیکه وقتی بعضی روزهارو می گیرن یعنی عاقلن و دوست دارن احتمالا

شما بعدا خیلی میتونی کمک شی براشون

سحری خوب درست کنی انگیزه بدی بهشون و بگی خوشحالی که اعمال دینیشرو رعایت میکنه و... غیره.

اما درکل غر زدن و کل کل کردن خوب نیست.

من شوهرم مذهبیه خودم ن  اصلا انقد بهم احترام میذاره هرچی بپوشم هرچی بخورم نخورم  میگه من ...

اخی چه شوهر خوبی داری ،خوشبخت باشید کنار هم

مردای مذهبی واقعی همینجورین واقعا به همسراشون احترام میذارن

برعکس امروز خانومه تاپیک زده شوهرم نمیذاره روزه بگیرم به زور روزمو باطل کرده

یکی مثل همسر شما که چون تقوا داره کسی رو ازار نمیده یکی مثل شوهر اون خانوم که چون بی تقواست همه رو ازار میده و به اعتقادات بقیه احترام نمیذاره

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

اولا که نمیشه کسی رو به کاری مجبور کرد دوما اگه با این مسائل مشکل داشتید باید از همون اول مطرح میکردین و در تصمیم‌گیریتون تاثیرش میدادید

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.