2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی شما همسرتون مثل خودتونه؟ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4130 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چیکار کرد چه رفتاری داشت؟ 

دیدم خیلی آدم خوبی هستن و اینکه بخاطر خدا خیلی از کارهارو نمیکنه. وقت عصبانیت جلو خودش رو میگیره و می‌گفت لا اله الا الله و سکوت میکرد. یا بخاطر خدا به خانوادم احترام می‌داشت و محبت زیاد بهم میکرد. هربار مثلا هر چندماه یکبار چادر نماز سرم میکردم بهم میگفت به به شبیه فرشته ها شدی و میتونم ازت عکس بگیرم تو گوشیم بذارم؟هربار نماز میخوندم منو می‌بوسد. یا خیلی چیزهارو میگفت اگر راضی نیستی انجام نمیدیم و نن میدیدم انگار رضای خدا براش خیلی مهمه و به این نتیجه رسیدم اعتقادات همسرم همش به نفع منه و با خدا بودنش برام جز خوبی چیری نداره و من رو کشوند سمت خودش. اصلا هیچوقت اجبارم نکرد هیییچوقت. مادر همسرم به شدت مومن بودن و فامیلهای خیلی مومن. جالبه من جلوشون با حلقه ای می‌نشستم مامانشون هیچ اعتراضی نمیکردن و میگفتن مهم انسانیته که عروسم داره و همینارو دیدم ناخداگاه عوض شدم. حس کردم اعتقادات چقدر عالیه و چه آدمهای خوبی اطرافم هستن من مجذوب شدم عزیزدلم. هربار روزه گرفتم همسرم برام سنگ تموم می‌داشت هرچی که بگین درست می‌کرد. نماز که میخوندم کیف می‌کرد و مثلا نماز ظهر میخوندم مغرب که می‌شد میگفت خانم فرشته نماز میخونه؟ میگفتم حوصله ندارم میگفت باشه ولی میگفتم میخوام بخونم سریع سجاده م رو پهن می‌کرد. فک  کنم خداوند تو مسیرم قرارش داد که من رو هدایت کنه.از خدا ممنونم

دیدم خیلی آدم خوبی هستن و اینکه بخاطر خدا خیلی از کارهارو نمیکنه. وقت عصبانیت جلو خودش رو میگیره و م ...

وای خدا چقدر یه ادم میتونه خوب باشه

ان شاء الله همیشه خوشبخت باشی عزیزم برا منم دعا کن بتونم همینجوری با نامزدم برخورد کنم

منم خیلی فکر کردم 

به این نتیجه رسیدم که اید خدا رسالتم رو این قرار داده که یه نفر رو بیشتر سمت خدا بیارم

التماس دعای خیلی زیاد عزیزم 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنین؟ 

درخواست دوستی ات نیومده برام

دوباره درخواست بده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نوشته شما قبلا درخواست دادین امکانش هست شما درخواست بدین؟ 

چجوری باید درخواست بدم بلد نیستم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نوشته شما قبلا درخواست دادین امکانش هست شما درخواست بدین؟ 

اهان فهمیدم چجوری درخواست بدم فقط میگه کاربر قبلا برای شما درخواست دوستی داده است

خب اینجا بزنین رو تایید تا قبولم کنه به عنوان دوستتون

نداره گزینه تایید

وای خدا چقدر یه ادم میتونه خوب باشه ان شاء الله همیشه خوشبخت باشی عزیزم برا منم دعا کن بتونم همینجو ...

سلامت باشین عزیزدلم 

مرسی آرامش جان 

ان شالله شماهم خوشبخت باشین عزیزم ❤️

محتاج دعا هستیم. ان شاء الله شماهم حاجت روا بشین. ولی میتونین خیلی اثر گذار باشین البته بدون سخت گیری