2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی شما همسرتون مثل خودتونه؟ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4131 بازدید | 133 پست

من شوهرم مذهبیه خودم ن 

اصلا انقد بهم احترام میذاره هرچی بپوشم هرچی بخورم نخورم 

میگه من اعتقاد دارم نماز بخونم 

روزه بگیرم

من واسش سحری وافطاری درست میکنم میگه خیلی ثواب میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حدی که توان ش رو داری و داره 

امر بمعروف کن 

بقیه ش دیگه با خداس 

وقتی حالش خوبه بگو

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

ما هم خیلی با هم فرق داریم

نه نماز میخونه نه روزه میگیره.

من کاری باهاش ندارم.

تو ماه رمضون هم معمولا ناهار درست نمیکنم براش😊

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

هرکیو تو قبر خودش میزارن شما به اون چیکار داری.اگه نمیتونی کنار بیای جداشو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

وقتی روزشو میگیره بعضی روز ها 

یعنی روزه گرفتن براش مهمه 

میتونست همینم نگیره 

اگر میدونی زیاد تکرار کنی لج میکنه این کارو نکن 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم تو خواستگاری درمورد این مسائل صحبت کردی؟اگر اولویتت بود باید حتما حرف میزدی.

من اولویتم مسائل مذهبی و اعتقادی و سیاسی بود و تو خواستگاری خیلی درموردش صحبت کردم و همسرم شبیه خودمه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم