2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو عزیزم تو بغلش میکردی بوسش میکردی شایدم مراعات شبهای قدر رو کرده برای روزه گرفتن نمیتونسته غسل کنه ...

نع عزیزم ربطی ب قدر نداش.. میخواست بیاد کارشو بکنه بره حموم ک من زدم زیر گریه اونم اون حرفو گف و بلند شد سحری خورد وخوابید

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
۴ ساله خونه خودمم

الان وردار پیامش بده یا زنگش بزن بگو بیاد باهم حرف بزنین عاقلانه تصمیم بگیرین اصلا نباید ب روش میاوردی ک گفتی چقد بی احساسی اگ اون بهت نمیگه همیشه خودت بگو میدونم ک منو خیلی دوس داری و از این حرفا 

اصلا سعی نکرد آرومم کنه فقط ی بار گف چیه منم گفتم ک بی احساسی و دلم تنگه و فلان  اونم بجای ای ...

واقعا چرا 🥺🥺🥺  چقدر دیگه از درست مونده؟  نمیشه انتقالی بگیری. شاید اونم خسته شده از دوری و دلخوریش رو اینجور بروز میده. ولی حقم نداره اینجور بگه. خب توام دلتنگی از دوری. چقدر ما زنا گناه داریم یه درسم نمی تونیم بخونیم. 😩

نع عزیزم ربطی ب قدر نداش.. میخواست بیاد کارشو بکنه بره حموم ک من زدم زیر گریه اونم اون حرفو گف و بلن ...

اشکال نداره شوهر منم لی احساس و منم خیلی احساساتی. برای کوچیکترین چیزا گریه میکنم و اونم در عین بی توجهی کار خودشو. میکنه و اصلا تحویل نمیگیره ک خودم ساکت شم

اگ خونه خودتی چرا خوابگاه میری؟ خودت نمیدونی درست نیس یه مرد و ول میکنی میری انتظار داری بهت حس دا ...

دانشگاه رو مگ میشه انتقالی گرفت؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
ای بابام خب چرا دلیلش رو میپرسیدی ازش چرا اینجور شده با منطق برو جلو اصلا غصه نخور آبجی 

گف من مگ چقدر دیگ میخوام عمر کنم

حسرت خیلی چیزا رو دلم مونده

من لاغرم این تنها عیبمه .. خودش گف

۲ ساله اقدامیم بچه‌دار نمیشیم😔😔 ۱۲ سال اختلاف سنی داریم اون ۳۵ سالشه دوستاش دو سه بچه دارن 

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

چون یه طرف ماجرا آقا هستش نتونستم جلوی خودمو بگیرم و نظر مو نگم وگرنه این جور تاپیکا شرکت نمیکنم 

شاید از این که دانشگاه میرین 

میترسه سطحش پایین بمونه 

یا اگه دانشگاهتون تک جنسیتی نیست نگران شده 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .
واقعا چرا 🥺🥺🥺  چقدر دیگه از درست مونده؟  نمیشه انتقالی بگیری. شاید اونم خسته شده از دور ...

به نظرم این درسته.... 

باید نزدیکش باشی، همش بوس و بغلش کنی... تا وقتی برای یه شب هم ک نباشی، از نبودنت دق کنه...