۱۲۳۵۶۷ مدیر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 4666 عنوان پوست شیر | مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 40 پست کیا دیدن این قسمتو چی شد! 1402/01/23 | 12:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 اخر فیلم اومد جلو کلانتری ندیدین مگ قسمت بعد شناسایی میکنه خب اومد ولی منصرف شد سوار تاکسی شد رفولی خب از اونجایی ک ی فیلم دیگ از جمشید محمودی دیدم حس میکنم اخر فیلم با ناراحتی و اعصاب خوردی تموم شه
چشم_سفید۷۹ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1716 نه رفت ترمینال ولی قسمت بعد حتما منصرف میشه برمیگرده.یا دوستش میاد لوش میده وپلیس میگیرش اونجات کلانتری بوو ن ترمینالنمیدونم چطوری نگا میکنین واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 از اول تا آخرش منصور جیش داشت ن ی جاشم شهاب حسینی جیش داشت
مهسو74s عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 13156 میشه یکم بگی منصور به خلیل و سمیه باج داد یه ۲۰۷مشکی براشون خرید اوناهم رضایت دادن بهش یعنی درکل شاید۳سال بره زندانپرونده اشم رفت واسه دادگستری یعنی از زیر دست مشکاد خارج شدولی فرشاد عرق فروشه دودله که بیاد شهادت بده که منصور رو دیده چون تنها کسی که چهرشو شناسایی میتونه بکنه فرشاده یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 اونجات کلانتری بوو ن ترمینال نمیدونم چطوری نگا میکنین خدایی جمله اخرو یکی دیگ باید ب خودت بگهمشالله اعتناد ب نفس😳😳در ضمن منو ریپلی نکرده بودی ولی من جا طرف حرص خوردم😂
مهسو74s عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 13156 خب اومد ولی منصرف شد سوار تاکسی شد رف ولی خب از اونجایی ک ی فیلم دیگ از جمشید محمودی دیدم حس میکنم ... چه فیلمی ازش دیدی؟ یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8073 اونجات کلانتری بوو ن ترمینال نمیدونم چطوری نگا میکنین اول درست حرف بزن یبار دیگه برو نگاه چشاتو باز کن ببین ..تاکسی سوار شد گفت ترمینال رفت بعد بیا اینجا حرف بزن..... 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 اول درست حرف بزن یبار دیگه برو نگاه چشاتو باز کن ببین ..تاکسی سوار شد گفت ترمینال رفت ... همیشه هرکس اشتباه میکنه از همه مطمعن تره و ادعاشم بیشترهحرص نخور 😂
مهسو74s عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 13156 اخرین قسمت بود؟ نه هفته دیگه آخرین قسمتشه یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 چه فیلمی ازش دیدی؟ چند متر مکعب عشقدیدی اخر فیلم پسر و دختر تو کانکس گیر کردن و مردن؟؟حس میکنم پوست شیرم ناراحت کننده تموم شهک ب نظرم اینجور طبیعی ترهدوس ندارم چرت و ابکی تموم شه😁
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8073 همیشه هرکس اشتباه میکنه از همه مطمعن تره و ادعاشم بیشتره حرص نخور 😂 اره ملت رد دادن وادعا دارن فقط 🤣🤣🤣🤣یه مشت بچه ریختن توسایت 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
چشم_سفید۷۹ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1716 خدایی جمله اخرو یکی دیگ باید ب خودت بگه مشالله اعتناد ب نفس😳😳 در ضمن منو ریپلی نکرده بودی ولی ... اون تیکه بخدا از دستم در رفته دیگ خاموش کردم 🤣🤣🤣🤣🤣 واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️
مهسو74s عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 13156 چند متر مکعب عشق دیدی اخر فیلم پسر و دختر تو کانکس گیر کردن و مردن؟؟ حس میکنم پوست شیرم ناراحت کنن ... اون فیلمو ندیدمولی منم دلم نمیخواد چرت تموم شه یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
گوگولی_که_تعلیق_شد عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 اون تیکه بخدا از دستم در رفته دیگ خاموش کردم 🤣🤣🤣🤣🤣 خو مطمعن حرف میزنی ادم بهش بر میخوره بخدا😂😂
چشم_سفید۷۹ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1716 اول درست حرف بزن یبار دیگه برو نگاه چشاتو باز کن ببین ..تاکسی سوار شد گفت ترمینال رفت ... اینکه گفتم نمیدونم چطوری نگا میکنین منظور فک کردم جلو کلانتری رو میگی اونجا ترمینال بوده بعدشم تو فک کنم بهتره درست حرف بزنی من یه اشتباه ساده تو دید داشتم همینبی احترامی نگردم واسه سلامتی تو دلیم دعا میکنی یدونه قبلا سقط داشتم🥺🥺❤️❤️❤️❤️